-
Već par dana čitam ovu raspravu a duže vrijeme pratim rad udruge RODA i mogu reći da sam razočarana. Smatrala sam da udruga RODA puno ozbiljnije pristupa roditeljstvu. Ovaj forum je opovrgnuo moje dosadašnje pozitivno mišljenje. Krenula sam na forum kako bih se dodatno educirala i pripremila za buduću ulogu roditelja, no uz izuzetno poučne i zanimljive tekstove naišla sam i na one meni manje shvatljive. Ne razumijem kako osoblje foruma može podržavati ilegalne neasistirane porode kod kuće. Ako se na ovakav način borite da kućni porodi postanu legalni definitivno ste na krivom putu. Šokirana sam pričama kojima se plješće i daju srčeka a u kojima forumašica navodi da tijekom trudnoće nije posjetila liječnika. Pa svako nerođeno dijete ima pravo na adektavnu zdravstvenu skrb primjerenu 21. stoljeću. Roditelji u akciji moraju educirati - to je svrha i smisao udruge pa tako i osoblja ovoga foruma koje je mahom članstvo iste, a ne indirektno poticati nešto što je ilegalno pa i opasno. Pravo na izbor je pravo svakog čovjeka u ovom slučaju rodilje i naravno da se za to treba boriti, ali izabran je potpuno krivi način koji je nažalost od ove udruge "odbio" mnoge njene simpatizere. Takve stvari nažalost u javnosti umanjuju Rodine dosadašnje hvalevrijedne akcije.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma