-
Pcelica Mara - prepoznat ce se oni kojima to ide...ne treba prozivanja.
a struka i ne struka, gle ako je nesto prirodno i normalno (kao sto je porod, ako ga takvim vidis) onda je sasvim ok da laici imaju svoja znanja i misljenja, lijecnici su orjentirani na patologiju, a to je bitna razlika.
gle ja sam strukom vezana uz normalu razvoja djeteta, pa ipak mi je trebalo xyz godina da prihvatim kako je normala u odgoju djeteta vrlo rastezljiv pojam i da zapravo za taj posao su najbolji totalni amateri - roditelji, neki dan sam se strecnula kad sam cula jednu svoju kolegicu koja majci cetvero djece kaze - ja znam sve o odgoju djece ja sam slusala cak 4 kolegija...ova majka ju je pogledala tako...da sam se ja zasramila. ono sto mi znamo je jedno, ono sto neko zivi je drugo, ja mozda odmah u poteskocama svog djeteta u citanju vidim disleksiju i svasta nesto...a ova s 4 djece mi je odmah rekla - ma dajte molim vas, moji su svaki tako drugaciji pa je sve ipak ispalo ok. ja imam znanje, ona iskustvo i to je bit - u spajanju, a ne razdvajanju.
to je ta razlika u lecama koje nosimo - trazimo li lose, to cemo i naci...a statisticki ce se nesto lose uvijek desiti. nazalost desi se i u rodilistu, dodju zdrava majka i dijete i desi se jako los ishod - a nigdje nisam vidjela natpis - pazite prosle god. je u nasem rodilistu umrlo xyz beba, ostalo sterilno xyc majki, dobilo cp zbog loseg postupka toliko i toliko, nemojte ici u bolnicu moguce je da vam se desi... kad bi tako gledali, pola bi nam zemlje bilo u sudskim procesima...naravno da karikiram, ali ima zrnca i istine?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma