Pokušat ću!
Evo, ako smijem(smijem li?), ja bih pokušala dati odgovor:
Ja ne znam tako kao dutka da spomenem xxxputa Odenta i seminar i nosim doula u potpisu-i ti me ne primijetiš
Ja ne znam tako kao momze staviti xx direktnih citata sa seminara-i ti ih ne primjetiš
ja ne znam kao ostale cure koje su spominjale seminar i koje su argumentovale u raspravi koristeći podatke sa istog, to uraditi u jako punopostova-i ti ih ne primjetiš
ja znam onako, priučeno, napisati jedan-dva posta(jedno od njih je pitanje momze, na koje još nisam dobila odgovor)-i ti me ne samo da vidiš, nego me proglasiš bezobraznicom koja se drznula da tumači nešto što je čula. Samo vidim da je i tebe uhvatio akutni samoitis, pa si i ti dodala ono SAMO.
Nisam samo ja, ali ako ti je tako ljepše, bujrum!
Ne smeta meni.
Mislim, do sad se seminar razvlačio po ovom topicu kao žvakaća guma, pa nikome nije smetalo, ali ako trebate malo i podviknuti,a ne možete jedna na drugu,mora se na nekoga, pa svi smo ljudi od krvi i mesa, sa manje ili više izaženim instinsktom :D
Evo pročitala ponovo i opet ne kontam.
Da li sad ovo, što si dva puta napisala isto, lilianu čini babicom?
Ja opet mislim da je babica jedno i da nju vezuju neke pravne stavri za držvau u kojoj živi i radi,a doula ima istu odgovornost kao bilo koja osoba koju pozoveš na porod(otac, majka, komšinica).
Doula ne može krivično odgovarati,a li babica može.
Ja mislim da je deadi išla na ovu pravnu odgovornost i zato sam ovo napisala, ali deadi će to već razjasniti, ja sam sigurna.