Pokazuje rezultate 1 do 50 od 697

Tema: Porod - sigurna ili nesigurna rabota?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Ceca prvotno napisa Vidi poruku
    Mogu da konstatujem da su ova i slicne teme pravo blago, ali stvarno, jer covek moze da sazna mnostvo informaciaj koje mogu biti od velike koristi.
    Drago mi je to čuti, nekad mi se čini da stalno žvačemo iste teme, ali očito je dobro ponoviti ih tu i tamo.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Drago mi je to čuti, nekad mi se čini da stalno žvačemo iste teme, ali očito je dobro ponoviti ih tu i tamo.
    Eto, ako zanemarimo neke lutke, ovdje zapravo se odvija jedna zanimljiva rasprava.
    Zašto se a priori pretpostavlja da se na podrškastim pdfovima ne bismo isto ponašali?
    Da je moguće legalno imati babicu (i ginekologa bih mogla ilegalno imati) možda bih, sa iskustvom svojih poroda i ja treće rodila doma. Ne iz gađenja prema bolnici već iz iskustva da su moji porodi nešto sasvim jednostavno i lagano i da nam asistencija ne treba. Ali treba stručan nadzor.
    Zašto ja kao osoba do vrata u konvencionalnoj medicini ne bih imala što za reći i naučiti na nekonvencionalnoj? Nemojte sad odmah, tko mi brani tamo pisati, jer ja ne mogu isključiti tko sam i što sam kad kliknem na taj pdf. Zašto se predmnijeva da bih vrijeđala? Zašto je moj savjet da se npr. uzme antibiotik za streptokoknu anginu takva grehota na tom pdf-u?
    To nikako ne mogu shvatiti.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Eto, ako zanemarimo neke lutke, ovdje zapravo se odvija jedna zanimljiva rasprava.
    Zašto se a priori pretpostavlja da se na podrškastim pdfovima ne bismo isto ponašali?
    Da je moguće legalno imati babicu (i ginekologa bih mogla ilegalno imati) možda bih, sa iskustvom svojih poroda i ja treće rodila doma. Ne iz gađenja prema bolnici već iz iskustva da su moji porodi nešto sasvim jednostavno i lagano i da nam asistencija ne treba. Ali treba stručan nadzor.
    Zašto ja kao osoba do vrata u konvencionalnoj medicini ne bih imala što za reći i naučiti na nekonvencionalnoj? Nemojte sad odmah, tko mi brani tamo pisati, jer ja ne mogu isključiti tko sam i što sam kad kliknem na taj pdf. Zašto se predmnijeva da bih vrijeđala? Zašto je moj savjet da se npr. uzme antibiotik za streptokoknu anginu takva grehota na tom pdf-u?
    To nikako ne mogu shvatiti.
    CR na stranu, ja bih da mi netko odgovori.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    CR na stranu, ja bih da mi netko odgovori.
    anchie je odgovorila na zakljucanom topiku o slucaju djeteta za koje se vise nitko (naglas) ne pita sto je s njim
    podforumi podrske otvoreni su islljucivo zato jer su stalne i uvijek iste rasprave uvijek istih frumasica ucinila topike o ovim temama nemogucima
    Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku

O podforumima podrške. Da nema jedno 10ak osoba koje su spremne svakom loncu biti poklopac, podforumi podrške ne bi postojali. Nedopustivo nam je da mi kao forum koji potiče propitkivanje postojećih praksi i mijenjanja stvari na bolje, da roditelj ne može pitati o ne cijepljenju, o rađanju kod kuće o liječenju homeopatijom/ayurvedom ili već nešto deseto te da dobije komentare osoba koje su to isto prošle ili prolaze, nego dobije komentar korisnika koji u sebi iščitava "ti nisi normalan". Nedopustivo. Tako da eto, možete samo sebi zahvaliti i svojoj ne toleranciji postojanja drugačijih osoba i drugačijih odabira da podforumi podrške postoje.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Tako da eto, možete samo sebi zahvaliti i svojoj ne toleranciji postojanja drugačijih osoba i drugačijih odabira da podforumi podrške postoje.
    Zanimljivo.
    Nakon sto se i vi tu vec 2 strane natezete oko vjecno iste teme (CR) kazete da je krivnja samo na jednoj strani

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    anchie je odgovorila na zakljucanom topiku o slucaju djeteta za koje se vise nitko (naglas) ne pita sto je s njim
    pa tema je zaključana, kako da pitam kako je kad nemam gdje? a baš me zanima....

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Zara1 prvotno napisa Vidi poruku
    pa tema je zaključana, kako da pitam kako je kad nemam gdje? a baš me zanima....
    Jesi probala na pp?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •