-
Osoblje foruma
WM, pitala si mikku jel porod sigurna rabota
Vjerujem da je porod sigurna ili nesigurna rabota, kao i sve drugo u zivotu, od planinarenja, voznje automobilom, letenja avionom, kuhanja rucka ili kupanja u kadi...kad bi krenula vaditi statistike sigurna sam da bi ustanovili da se u automobilskim nesrecama u civiliziranom svijetu gubi puno vise zivota nego u tijeku porodjaja il u tijeku trudnoce, osobito kad se radi o zdravim zenama i zdravoj djeci, ili da je veca vjerojatnost da ce nas odnijeti sudba jer smo ignorirale neki simptomcic tipa krvarenje desni, ovako, netrudne, nego jer nismo pratile trudnocu....sto ne znaci automatski da ne mislim da treba pratiti trudnocu ili porodjaj, nego da smo strasno razliciti po tom pitanju...pa se tako netko stalno vozi onih 10 posto iznad dozvoljene, onih 10 posto nevidljivih, pjeva pjesmice i pusi cigaretu, a ja se stalno vozim onih 10 posto ispod, sporo, al toliko da me netko ne propuca kad vozi iza mene, imam cetiri oka otvorena i iznimno pazim...Ni ja ni on ne krsimo zakon. Eto neka oboje vozimo vlastitu djecu u automobilu, a ako tu djecu vozimo propisno vezane u AS, osigurali smo ih, sta ne? Oboje smo na safe strani. A mozda mene, bas mene, opali pijani teenager 150 na sat usred bijela dana...ko zna? To ne znaci da bi se trebala zatvoriti u kucu i strahovati sto ce biti sutra kad krenem stajaznam odvesti dijete u vrtic, jer se tako ne moze zivjeti...
pa se s tim stavom ne moze ni prolaziti trudnocu, ni radjati
pa ce neko rodit 10 posto iznad dozvoljene brzine, ali ipak ostati na sigurnoj strani
nas zakon nije ukljucivao autosjedalice u sigurnu stranu, pa im je trebalo reci
ne ukljucuje ni siguran porod doma, pa ce mu netko reci :D
Carski rez iz mojih cipela prelazi u jednu drugu kategoriju, daedi, ti kazes da je zena subjekt kad odlucuje odabrati sekciju, al sekcija je prepustanje poroda lijecniku. Apsolutno. Tako da se meni cini gotovo nevjerojatnim da on nema pravo glasa, tj. da je on objekt. CR je meni ko voznja busom, ti mos kupit kartu, al sofer bira kako ce vozit.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma