Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
Reagirala sam na izjavu "da je na forumu bilo protivnika Rodinim zalaganjima oko MPO", nešto takvo....
Tu sam rekla da na forumu nisam primijetila veliko protivljenje, tek tu i tamo kakav "vjerski" istup,
već veliku podršku, masovno stavljanje avatara s porukom akcije,
stvarno su se forumašice angažirale, a kod neasistiranog poroda doma ne vidim toliku podršku forumašica.
Po meni, te dvije stvari nisu uopće za usporedbu, dapače, suprotne su, i nisam se uopće time ni bavila.
Roda se ne bavi neasistiranim porodima, niti ih forsira niti propagira. Dozvoljavamo da se takve priče objavljuju na našem forumu, i to je to. Obzirom da nemamo akciju vezano neasistirane porode ne vidim zašto bi itko stavljao avatar o neasistiranom. I da mi to propagiramo, onda bismo taj avatar omogućili u galeriji. No nemamo ni avatare za sve stvari koje propagiramo, a kamoli za one koje ne propaigramo.

Dakle, ne kužim paralelu s MPO jer Roda nikad nije imala akciju vezano za neasistirane porode.

Moram priznati da je postojanje ove teme veliko priznanje našim curama i pomacima koji se dešavaju u našem društvu. Prije par godina, na ovakvim temama su se lomila koplja oko asistiranog poroda kod kuće, a sada se lome oko neasistiranih. Čini se da ideja poroda kod kuće uz asistenciju (za što se Roda zalaže) uopće više nije strana nikome. To je svakako pozitivno