Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: Dječji vrtić Vedri dani

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno Dječji vrtić Vedri dani

http://www.dv-vedridani.hr/
    Ima li tko dijete u ovom vrtiću? Možda u Šubićevoj?
    Kako ste zadovoljni?
    meni njihova stranica izgleda jako simpatično, a i teta koja mi se javila na telefon je bila jako ljubazna!
    mi se za par mjeseci selimo i za sad su nam u igri DV Medveščak i DV Vedri dani.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi, ali ne u subicevoj nego u filipa grabovca.
    jako, jako zadovoljna.

a znam sto govorim, to nam nije prvi ni jedini vrtic.

znam i neke iz subiceve, ali samo jaslice.

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Mi bili u Šubićevoj u jaslicama i sada smo u Makančevoj u vrtiću Vedrio dani. Isto jako jako zadovoljna (više vrtićem nego jaslicama, ali to ovisi o djetetu).
    Također mislim da znam što govorim jer nam kao ni ivani 7997 to nije prvi ni jedini vrtić

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ja bi možda najrađe u Šubićevu jer nam je to valjda najbliže novom stanu (kod Petrove crkve)!

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Mislim da ti je zanemariva razdaljina vrtića u Šubićevoj, Makančevoj i preko puta placa na Kvatriću (ne znam kako se zove ulica).

U Šubićevoj mi je uvijek bio problem parking kada sam išla po Jana jer je vrtić u haustoru.. ali što god izabrala mislim da ćeš biti zadovoljna

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

grabovceva se zove

ivanche avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mi smo u jaslicama u Šubićevoj, isto smo prošli više vrtića.
    Mislim da sve ovisi o tetama, općenito je vrtić super.

anchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Shiny prvotno napisa Vidi poruku
    Mi bili u Šubićevoj u jaslicama i sada smo u Makančevoj u vrtiću Vedrio dani. Isto jako jako zadovoljna
    Vedran je isto išao u jaslice u Šubićevu i sada je u vrtićkoj grupi u Makančevoj. (Tko zna, možda su Jan Rudolf i Vedran u istoj grupi). Jako sam zadovoljna. Bucka, mislim da su Vedri dani dobar izbor. I ja sam se raspitivala prije nego što smo Vedrana upisali i nisam naišla na loše iskustvo.

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Grabovčeva, skupa s ivanom7997 Ja sam prezadovoljna ovim vrtićem, Jan je prošao i jaslice, Nola je od 3. godine u vrtiću, i evo, njoj teče zadnja godina. Nisam kroz ove godine imala veće zamjerke, evo, kada razmišljam što me je zadnje smetalo, ne mogu se ni sjetiti. Hrana je super, tete i djeca se jako jako vole i sretna sam da su mi klinci imali tako super godine prije škole. (Kad smo se selili nismo mijenjali vrtić nego vodim nolu preko pola grada već drugu godinu, ali ne žalim)

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ovo je super za pročitati!

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj anchi prvotno napisa Vidi poruku
    Vedran je isto išao u jaslice u Šubićevu i sada je u vrtićkoj grupi u Makančevoj. (Tko zna, možda su Jan Rudolf i Vedran u istoj grupi).
    Hehe... bacila sam ti pogled na fotke i skoro sam pa sigurna da Vedran ide u grupu do Jana (kako su mješovite pa mogu ići iz grupe u grupu) kod tete Marice i tete Danice?
    Mi dolazimo dosta kasno u vrtic (oko 9.30) a i tata zna doci s Vedranom jel?

LARI

Početno

Moji klinci idu u ŠubiĆevu i stvarno je super, tete su predivne

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

super mi je čitati pozitivna iskustva!
    imam jedno pitanje!
    MM je već prijavljen na novu adresu (u blizini vrtića), a Nika i ja još nismo!
    mislite li da bi se za sigurniji upis u vrtić i mi trebale prijaviti na tu adresu (selimo se negdje u lipnju)??

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

definitivno

Muca avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

malo bih podigla ovu temu, jer smo mi, nakon boleština i komplikacjia nastavili s pokušajima adaptacije u navedenom vrtiću.
    zanimaju me iskustva mama jasličaraca. moja V. obožava ići, kad joj ujutro kažem da idemo u vrtić našim prijateljima, ona vriska i plješće od sreće
    danas smo opet krenuli nakon 3 tjedna pauziranja, kad sam došla po nju nakon ručka, veselo je dotrčala k meni, zagrlila me i dala mi pusu, i otišla se dalje igrati, htjela je ostati, a tete su oblačile drugu dječicu za spavanac, kad sam joj rekla da idemo u parkić (koji obožava!) i da ćemo se sutra vratiti, počela je roniti suzice, nikako nije htjela ići. tete su bile neumoljive, nisu dale da ostane. i tako smo u suzicama otišli 'doma'.
    drago mi je da joj se sviđa, još da nije bolesti,bilo bi savršeno....doduše, tek smo krenuli s privikavanjem, ali vjerujem da će biti sve dobro.
    malo sam razočarana s tetama, jer mi djeluju totalno nezainteresirano pri razgovoru stalno imam osjećaj da nešto nisam dobro napravila; vjerujem da si misle da se ovim tempom nećemo adaptirati, ali nisam od onih koji šalju dijete u vrtić čim temperatura padne, pogotovo što je pila 2 različita ATB jedan za drugim, i ne brzam sa slanjem u vrtić. uskoro se vraćam na posao, i stvarno mi se srce steže pri pomisli da su naši zajednički dani već pomalo pri kraju.
    malo sam se izjadala, i trebam pozitivna iskustva....da se malo 'podignem'.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

nažalost te ne mogu baš utješiti jer smo mi nakon 2 godine vrtića i dalje u pravilu jednom mjesečno bolesni (i to od listopada do travnja, a onda se sve smiri do jeseni).
    neki dan sam išla pogledati kako izgleda vrtić VD u Šubićevoj i baš mi se svidjelo!
    sad samo treba držati fige da upadnemo!

Muca avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

bucka....držimovam fige....mi smou Šubićevoj! prostor je super!

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

evo, za par dan podnosim molbu za upis u DV Vedri dani u Šubićevoj (1. izbor) i DV Medveščak u Vojnovićevoj ili Martićevoj (2. izbor).
    Za Šubićevu sam Niku prijavila na engl. program.
    Obzirom da je Niku selimo iz vrtića Krijesnice u VD ili Medveščak, da smo oboje zaposleni i da uskoro počinjemo živjet tamo u kvartu, iskreno se nadam da ćemo upasti!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •