Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Čime poboljšati imunitet kad krenu u jaslice?

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno Čime poboljšati imunitet kad krenu u jaslice?

Klasična priča. Nakon dva tjedna adaptacije mala se razbolila. Kad vidim one noseve tamo bude mi zlo jer znam da šaljem dijete na mjesto koje više izgleda kao dnevna bolnica nego vrtić ali nemam izbora.
    Kako da joj ojačam imunitet? Dojim i dalje, ali to mi se ne čini dovoljno. Echinacea, zeleni med, što?

MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

homeopatijom?

mi smo med uveli "tek" nakon 2. rodjendana i med za imunitet nam je super od kako ga konzumira nije smrcnula- ali mi ne idemo u jaslice i godinu smo stariji. Zato mi je homeopatija pala na pamet.

e da sto je to zeleni med?
    Posljednje uređivanje od MoMo : 04.02.2010. at 22:12

MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

hvala puno to je jako slicno medu koji mi konzumiramo. sorry ako ti uzurpiram temu

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Nitko ne zna?

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

to je valjda zato jer ima hrpetina topica na tu temu i više se nikome ne da.
    evo ti jedan
    http://www.roda.hr/forum/threads/476...87u-jesen-zimu

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja sam davala Dr. Theissa vitaminski sirup. Kad je dijete mjesecima više bolesno nego zdravo, gubi apetit, sve je slabije, ne dobiva potrebne sastojke hranom jer neće da jede ako je puno šlajma...začarani krug. Sirup Dr. Theissa nakon par dana povoljno djeluje na apetit i dijete se "dobije". Bar na neko vrijeme. Ti se oboružaj strpljenjem. Prva jaslička godina je najteža. Poslije će biti bolje.

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

pazi na prehranu. voće, povrće, meso, jajca itd. izlaziti na svjež zrak, zračiti kod kuće često i ja uzimam petrovićev med jer mi od svih preparata djeluje nekako najzdravije. ako se već i ne može podići imunitet nikakvim preparatima onda je bar med i zdrav je. no evo kako sam ga 3 mjeseca davala stvarno su mi djeca bila gotovo nikako bolesna. jel slučajno ili je istina nemam pojma

Vala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

mi koristimo kapi citrofita, pokazao nam se kao genijalno otkrice. malisi stavimo kap u casu koju tokom dana pije, a mi odrasli stavljamo po 20 kapi u praznu kapsulu 1 dnevo.

http://www.biorama.net/citrofit.html

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Nas mali decko ima 11 mj. Uskoro krece u jaslice i pedijatrica preporucuje Lantigen B kapi za jacanje imuniteta. Unazad 2 mj. dijete je cesto smrcavo.
    Molim vas za iskustva s Lantigen B, hvala.
    Posljednje uređivanje od Leron : 07.02.2010. at 15:51 Razlog: greska

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ja dajem i Childlife ulje jetre bakalara zbog omega i D vitamina i jučer na Potršačkom kodu dali na analizu i ima teških metala i više žive od nekog slovenskog proizvoda
    U zakonskim granicama.
    A kao piše najčišće moguće, bla bla ba... Sramota!

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kaj ja znam mislim da smo mi probali sve kaj postoji i sve kao da smo davali golu vodu, jedino mi se cini da je od colostrum plusa od simbiotica ima rezultata. kuc kuc.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj sanja77 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja dajem i Childlife ulje jetre bakalara zbog omega i D vitamina i jučer na Potršačkom kodu dali na analizu i ima teških metala i više žive od nekog slovenskog proizvoda
    U zakonskim granicama.
    A kao piše najčišće moguće, bla bla ba... Sramota!
    Zato ja strepim od raznih tableta i pilula.... a opet bih voljela napraviti još nešto po pitanju imuniteta.
    Posljednje uređivanje od Mrvna : 09.02.2010. at 16:45

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •