hej ljudići...naručeni smo sljedeći petak, idem pa da budemo mirni. Inače stenjanje, grčenje, urlanje od 18-21.30, povračanje i bljuckanje nije prestalo...doista teško razdoblje,doista. Možda je ružno za reči ali ja se još nisam opustila i još ne uživam u majčinstvu, sve je prepuno brige i straha (i poneke nervoze), siroče malo...polako se privikavam i mirim sa situacijom, pazi pričam o tome kao da je bolest, a nije...ali da je fucking gadno i teško, je pa ko god kaže da nije blago se njemu. Da mi nema mužića mislim da bi obolila od postporođajne...Toliko te ponese ta briga da je to strava...i stalno si ponavljam to je prolazno, proći će ivana, proći će...uf. I evo prošli smo 1,5mj još toliko pa nas možda to grčenje popusti, daj Bože...nije meni niti to što nisam spavala 1,5mj, mene više muči ta briga, šta ako se djete jako muči, ako ga boli, bla bla bla...
Uglavnom, javit ću vam u petak šta je rekao dr., pregled se sastoji od razgovora i ultrazvuka, eventualno vađenja krvi, na to ću pristati, sve druge pretrage sam isključila...baš ako bi se pokazalo da je nešto gadno i da se mora...u protivnom, stisnut ćemo zubiće (tko ih ima) i preživjeti te mjesece kao šta su i drugi... Šaljite nam pozitivne vibrice.

Pozz

Ivana