Stranica 2 od 4 PrviPrvi 1234 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 172

Tema: pomozimo spermijima u stavu svijeće

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

la, jel to nesto frisko?!

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

La, a ja se ne usudjujem nista komentarisati na testovima :D
    znaci, stvarno imas fantasticnu vijest za nas!

draga nasa najfriskija trudnice, zelim ti prekrasnu trudnocu i najljepsu bebu na svijetu - cestitam od srca!!!

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Volim isprobane recepte!!!
    Linea- čestitam!!!

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ja sam počela mjeriti bazalnu pa se sada sex ciljano ( ) i poslije oko sat vremena nogice u zrak
    Još večeras radimo ciljano,a onda kad hoćemo i čekamo rezultate
    Možda sam već trudna...da bar
    Meni je to ciljano totalna koma mislim opterećuje me psihički,a MMse ne buni...on se nikad ne buni kad je to u pitanju

MMasha

Početno

Posto imam "zavaljenu" matericu, kako doktor kaze, preporucio mi je da nakon odnosa pola sata drzim noge podignute (stav sveca :D ). Upalilo je drugog meseca.

Prvi mesec sam, po recima moje sestre koja je dugo pokusavala ostati trudna (i posle mnoooogo meseci truda sad ima svog sincica ) napravila uzasnu gresku - nakon tih pola sata sa podignutim nogama isla sam se tusirati. Naravno, vrucom vodom ... I tako, verovatno, one koji su ostali unistila toplotom...

Drugi mesec sam poslusala sestru. Prvo pola sata noge u vis (nisam radila svecu, vec jastucic ispod guze i noge naslonjene na zid), a posle se samo sklupcam u krevet i tako zaspem. Ne znam da li je to recept, ali je upalilo.

Mija 32, nadam se da je uspelo i da ces uskoro na pregledu cuti malo srce kako kuca.

saška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Stav svijeće je izuzetno povoljan za organizam, jer pomaže čiščenje venske krvi iz donjeg dijela tijela i tako odmara srce. Ono naime ne mora trošiti puno energije za tjeranje te krvi natrag prema srcu. Zbog toga i kada zatrudnite nastavite svakodnevno raditi svijeću jer je posebno u trudnoći otežana cirkulacija. A jogini kažu (ja sam btw. instruktor yoge) da obrnuti položaji tijela dakle još i stoj na glavi i rukama posebno dobro djeluju na duhovni razvoj, ali da ne duljim, ako vam je teško raditi svijeću, radite polusvijeću. U svijeći rukama pridržavate tijelo na leđima, a u polusvijeći rukama pridržavate kukove - znači jednako uđete u položaj, ali tijelo ne podignete jako visoko nego ruke nose težinu tijela, a ne ramena. Ili (nadam se da me razumijete) guzica je bliže podu. U polusvijeći noge nisu podignute ravno u vis nego ih spustite (prema glavi - na tu stranu) tako da vam prave ugodnu protutežu. Nemojte se zadržavati u svijeći dulje nego vam je ugodno i ako vam je visok tlak isto oprez (uvažite signale koje vam šalje tijelo). I ako vam trnu noge možete ih u svijeći staviti kao za turski sjed, ili koljena spustiti, noge raširiti i spojiti stopala. Nadam se da ste bar nešto izvukle u ovoj opisnoj formi.

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

da,friško,napokon.bila sam u utorak kod ginekologa i trudna sam 7 tj., :D

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

La, pa to je fantasticnooooooo!
    zene, imamo novu trudnicu!

mogu misliti kako si presretna! zelim ti divnu trudnocu, lak i brz porod i prekrasnu bebicu!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

La, CESTITAM!!!!!
    Sto si toliko tiha, ja bi od srece digla cijeli forum na noge!!!!!!
    Uzivaj u trudnoci i mazi stomacic

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

La čeeessstttiiittaaammm :D
    Stvarno si tiha,ajde objavi to punim plućima da se cijeli forum trese

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj la11 prvotno napisa
    ja sam čula da pomaže i kupanje u vodi s morskom soli,puna kada vode,par šaka soli i tako svaki dan,neznam nisam još probala
    to ti je dobro za prohodnost jajovoda. to je meni rekla jedna stara iskusna ginekologica. ako su ti jajovodi ok, onda ti to i ne treba. (doduše, ne može ni škodit!)

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

kao što vidimo, koristilo joj je

što se "zavaljenosti", odvaljenosti i ostaloga tiče, s nekoliko strana sam čula priču da neke žene imaju drugačiji položaj maternice, te da je za njih preporučljivo ležanje na trbuhu, ne na leđima - to su bile preporuke doktora i upalilo je
    budući da položaj moje maternice nitko nije komentirao, ja nekad ležim na boku, kao, neko rješenje između :? - s time što bi onda valjda trebalo znati koji je jajnik aktivan

Ineska avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

a ja mislila la11 opet trudna i skoro čestitala i onda vidjela da je onaj post iz 2005...

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Kad sam prvi put ostala trudna bila sam na MM-u tako da ne znam koliko stav svijeće može pomoći, možda da kod žena sa zavaljenom maternicom :?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Pouka priče: "akcija" u što raznolikijim pozama!
    (Postojala je svojevremeno knjiga "Figure veneris u boji", tu se dalo štošta naučiti od akrobacija )

iva_777 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

I mi smo Janu dobili uz pomoć "svijeće". Nakon dva neuspijela ciklusa, treći put sam se čisto iz zafrkancije postavila u svijeću i evo uspjelo je.
    E da i ja imam zavaljenu maternicu.

Sanja79 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja sam zadnja 2 puta se dizala u svijecu, pa cemo vidjeti.

Zanima me (a ne znam da li to ovaj topic pokriva) da li se vama desava da nakon hopsanja curite (znate na sta mislim)? Pogotovo ako se smijem (cak i kad sam u svijeca polozaju)...

Sorry ako zvucim glupo ali me to izludjuje. Onda uzmem toalet papir i obrisem se kako ne bi curilo okolo. Pa me zanima (a pretpostavljam da je tako) da li time umanjujem sanse za zacece?

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Spermići se odmah bace u akciju, a to iscuri sjemena tekućina, pa moraju i oni u nečemu plivat

Navodno se svi "postroje" i krenu gdje treba odmah, pa nikakvo čekanje ni prekrižene noge nemaju smisla.

Sanja79 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Da, bas sam neupucena...
    Hvala!

Početno

Cure, ja sam sad potpuno zbunjena :?
    Meni je doktor rekao da imam zavaljenu maternicu, i da mi polozaj svijece samo otezava put??? On kaze da moram lezati na trbuhu!
    I, sta sad da radim???

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

moja guzica je pretešla za svijeću
    nama je upalila poza kad klekneš i legneš i guzu u zrak

valjda zato noa sad stalno tako spava

a ja imam ušće u maternicu polegnuto unatrag, štogod to bilo

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Imam zavaljanu maternicu i prije trudnoće mi je ginić rekao da legnem na trbuh. Uspjelo nam je odmah drugi mjesec. Sada radimo na isti način, ali neuspješno već 2 mjeseca.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj npjaksic prvotno napisa
    Super savjeti!!!Sutra uskačem u kadu(voda+sol),namačem se,MM uskače kad se voda malo ohladi,ACTION,ispuštam vodu,pa dižem noge na bojler.Drage cure ako ovo upali patentiram izum.PUSA!
    odlično!!!!

Sandrij2 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

damjana (napisa):
    Meni je doktor rekao da imam zavaljenu maternicu, i da mi polozaj svijece samo otezava put??? On kaze da moram lezati na trbuhu!
    I, sta sad da radim???
    Sad lezi na trbuhu!!!
    I ja sam onaj jedini put kad sam zatrudnila (na žalost, završilo je spontanim) ležala na trbuhu (mislim cijelu noć, hehehe), iz istog razloga- zavaljena maternica.
    brunda (napisa):
    Imam zavaljanu maternicu i prije trudnoće mi je ginić rekao da legnem na trbuh. Uspjelo nam je odmah drugi mjesec. Sada radimo na isti način, ali neuspješno već 2 mjeseca.
    Brundica, ne bii nestrpljiva. Dva su mjeseca TEK dva mjeseca. Znam da je tebi VEĆ, ali.... Ma, VEĆ ili TEK, nek onda bude tri mjeseca!!! :D

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

E,meni doc nije ništa savjetovao,a imam zavaljenu maternicu i ja prije neko vrijeme pročitah da je dobar taj položaj svijeće.
    Ja taman počela prakticirati tu pozu kad ono vi kažete da ˝svijeća˝ nije dobra. A taman mi postalo zanimljivo u tom položaju koji podsjeća na školske dane, kad ono curke pišu-mjenjaj pozu. Ma,bar mi je lako promijenit pozu.E,od večeras prakticiram ležanje na trbuhu.
    Hvala na informaciji.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Sandrij2 prvotno napisa
    damjana (napisa):
    I, sta sad da radim???
    Sad lezi na trbuhu!!!
    I ja sam onaj jedini put kad sam zatrudnila (na žalost, završilo je spontanim) ležala na trbuhu (mislim cijelu noć, hehehe), iz istog razloga- zavaljena maternica.
    brunda (napisa):
    Brundica, ne bii nestrpljiva. Dva su mjeseca TEK dva mjeseca. Znam da je tebi VEĆ, ali.... Ma, VEĆ ili TEK, nek onda bude tri mjeseca!!! :D
    Ja imam zavaljenu maternicu, a zatrudnila sam baš nakon te famozne "svijeće".

Doduše, nisam se ja nešto posebno trudila, možda sam stajala u tom položaju pune dvije minute.

Btw. sandrij drago mi je da si opet tu i dobro raspoložena.

Osoblje foruma pujica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

ak nemre stetit, a nemre, zakaj ne probat...
    ja danas jastuk pod guzu i noge u zrak na 10 minuta, MM se smijao ko lud...
    a cim sam sisla s kreveta, curilo ko ludo van..
    kaze MM: pa valjda imam ja kojeg spermica atletu da hopsa protiv sile teze
    a bumo vidli...

Početno

Ja sam dizala noge u zrak oko godinu dana, i tek onda mi je doktor rekao da lezim na trbuhu :/ E, sad vec LEZIM skoro pola godine i jos uvijek se nista ne desava...
    Mislim da cu jos malo nastaviti lezati, u svakom slucaju je udobnije, pa ako Bog da, bice jednom i mala bebica...

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja sam zatrudnila doslovno iz prvog pokušaja i ustvari jedino što sam napravila je ta svijeća. Ostala sam tako 10-tak minuta, ustala i pola toga mi je iscurilo.
    Ali se svejedno nekaj primilo. :D

Sretno, cure! Od srca!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Cure ja sam pitala gin. da li zbog lagano zavaljene maternice trebamo prakticirati neke posebne položaje, ona se samo nasmijala i rekla nikakve posebne. Tako da ne znam...

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

malo si procitaj cijelu ovu temu i potrazi u pretrazniku - kod zavaljene maternice preporuca se seks u "psecoj pozi" jer na taj nacin spermici lakse plivaju do maternice

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Pročitala sam, zato sam i pitala gin. ...

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

cure svježi plus na testu.
    ja vam ležim na trbuhu ali se do ujutro ne ustajem.stavim zamotuljak wc papira da mi ne curi po nogama (fuj).
    to sam vidjela kada je bila emisija o surogat majkama da žena uštrca si spermiće i ode spavati jer se najbolje prime.

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Znam ja neke koje su se na brzaka pokeksale na stojećki i ostale trudne, tako da vam sve ove poze niš ne znače.
    Naravno da je najbolje ostati u krevetu, ja tako i radim.
    Prije sam se poslje seksa odmah išla tuširati, a sad jednostavno ostanem spavati, i ujutro se tuširam.
    I ništ mi ne curi van preko noći.
    A zna mi curiti i drugi dan, znači da ipak nešto ostane unutra.

Pepe2 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

eto, mislim da mi je jos samo to ostalo isprobati...pocinjem vec sutra...

Leni avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Probala i svijeću više puta i ne ide ni tako...

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ja sam zatrudnila dosad 2 puta i oba sam puta radila svijeću..pa..nisam sigurna da je to pravi razlog,ali nikad se ne zna

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

a mnšta budemo dubile na glavi

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

mnšta =ništa

Leni avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ma mislim da nema tu pravila..

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

kontam da bi meni izasli na nos prije no sto bi se uhvatlo sto

Naomi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Da ozivim ovaj topic jednim pitanjem:

Kako se najbolje nakon odnosa prebaciti u svijecu? Ja se uvijek brinem da ako se pomicem neposredno nakon odnosa da cu poremetiti put spermija, tad kad mi je to najkriticnije...Dakle, kako najbolje u svijecu bez da ista iscuri? Kako vi to radite i kako vam uspijeva? :?

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ne pitaj...

Mene mm malo pridigne i pridržava dok mu ne dojadi a ja se onda održavam... najgore mi je kad on zaspi a ja počnem da gubim ravnotežu onako naopačke naherena...

tvrdim sveću je stoput lakše izvesti na tvrdoj podlozi, na podu, nego na krevetu

Naomi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Joj, sad me hvala panika :shock: ...probat cu prvi put ovaj mjesec, pa cemo vidjeti! MM-u je bolje da se pripremi za akrobacije. Nema mu vise spavanja nakon "keksa"!!

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Samo da dodam na ovo sve da ja radim svijecu vec jedno godinu dana a jos nista se ne desava
    ali posto mi imamo i masu drugih problemcica mozda je u tome problem.
    Ja mislm da ovaj polozaj uspijeva samo kod onih koji imaju savsrenu situaciju bar sto se tice osnovnih nalaza.
    Sretno svima

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ne znam koliko je istine u rađenju svijeće, ali neke cure su rekle da je bitno i u kojem ti je položaju okrenuta maternica. Ako ti je zavaljena maternica, poslije keksa treba ležati na trbuhu :? Svatko ima drugačiju teoriju

saška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj Jill prvotno napisa
    Ne pitaj...

Mene mm malo pridigne i pridržava dok mu ne dojadi a ja se onda održavam... najgore mi je kad on zaspi a ja počnem da gubim ravnotežu onako naopačke naherena...

tvrdim sveću je stoput lakše izvesti na tvrdoj podlozi, na podu, nego na krevetu
    Znači završiti posao na podu i u stav svijeće...

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj nikolina29 prvotno napisa
    Ne znam koliko je istine u rađenju svijeće, ali neke cure su rekle da je bitno i u kojem ti je položaju okrenuta maternica. Ako ti je zavaljena maternica, poslije keksa treba ležati na trbuhu :? Svatko ima drugačiju teoriju
    ovo je istina, stvarno ovisi kakav je polozaj maternice, sa zavaljenom maternicom se moze dovijeka dubit na glavi i nece pomoc

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Kao pokretacica ove teme, samo da napisem: nama je svijeca pomogla! cek aut moj potpis!
    Istina, bila je to ko zna koja svijeca po redu, ali bas se jedna isplatila, jer bas smo ovu curicu cekali svih tih godina
    Svima koje cekate, da cekanje bude sto krace, zelim vam!

Scila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

E sinoć sam krepala od smijeha, MM se poslije otisao tuširati a ja sam se postavila u svijeću, u jednom trenutku pocela sam se tresti a s time i moja guza( koja fina umanjenica) i stomak i odvalila sam se od smijeha :D :D :D
    a može li položaj plug (stopala pored glave), jer je malo nezgodno održavati ravnotežu u svijeći na krevetu :?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •