Čestitam, slavonka!!! :DOriginally Posted by slavonka2
:D
je li usuglašeno onda da se sa zavaljanom maternicom, treba ležati na trbuhu, a ne u stav svijeće?
ja mislim da jeste! zavaljene maternice na trbuh!
inaće...i ja sam dizala nogeneznam jel pomoglo...heehheeh....umirala sam od smijeha
Radimo na bebi od 7 mjeseca prošle godine. Isto imam zavaljenu maternicu i zbunjivalo me da li trebam na trbuh ili noge u zrak. 9 mj. sam ležala na trbuhu poslije hmmm... , a onda mi je gin rekla da nakon odnosa podignem zdjelicu i upalilo je, iako je nažalost bila biokemijska trudnoća, ali ipak je došlo do začeća. Sutra idem kod druge gin pa ću baš nju pitati koji položaj ona preporuča. Možda nije ni svaka maternica jednako zavaljena....
U svakom slučaju znam da se preporuča ležati još 20-ak min nakon odnosa i ne se ići odmah kupati.
Javit ću vam nova saznanja sutra!
Iskreno, čini mi se da sam ispala malo glupa s pitanjem o položaju za zavaljenu maternicu. Gin je tvrdila da su to sve besmislice i da je ta maternica kao i svaka druga i da nema nikakvog utjecaja na zacece.... Mozda da probamo hopsati svaki dan u plodnim danima, pa parnima legnemo na trbuh, a neparnima noge u vis :D
ja redovito gimnasticiram poslije keksa...
noge u vis.. tj, guza pod jastuk noge na zid.. i mirno ležanje u krevetu..
nemogu točno potvrdit ali mislim da nam je to pomoglo da ostanem t. to smo zadnji mjesec isprobavali i eto plusića.. al eto.. završilo kak je završilo
uglavnom,
ne prepuštam više ništa slučaju
NOGE U VIS
ja sam isto prije nego sam prvi put ostala trudna i valjda je pomoglo, trebalo nam je 2 mjeseca ali nismo pazili kad je O ni ništa
vidjet ćemo sad ako ovaj mjesec nisam trudna, morat ću opet početi prekticirati gimnastiku :D
Oba puta upalilo, 1 x treći mj. od kad smo baš "radili" na bebi, a 2x odmah prvi mj. Recept, od zadnjeg dana menstr. pa dok izdržimo seks svaki 2 dan i uvijek noge i guza u zrak dok se ne ukočim. Kad mi netko kaže, pokušavamo zatrudniti, ne znam što to točno ljudima znači, da li da aktivno uživaju u tome ili da su se samo prestali štititi. Za nas je to značilo da smo se aktivno posvetili svom cilju da ne propustimo slučajno ovulaciju, pa što se mora nije teško.
Ja prvi put primenila, ali khm, ...posle toga kad sam ustala, opet je deo tecnosti izasao... jel to mora cak i tad? Ne znam koliko dugo bi ova gimnastika trebalo da traje, ali koja crna pola sata?! Meni nestalo krvi u nogama i utrnule za 5 minuta...
Joj, a md da mi ne bi bilo dosadno legao pored mene pa i on digao noge u vis, lezali smo tako kao dva ludaka i iskidali se od smeha...Sad tek razumem kad muskarci kazu da su se i oni namucili da dobiju dete
![]()
hihihi baš si me nasmijala
probaj samo neka ti guza bude na povišenom (na jastuku) ili neka ti TM krži noge i usput masira!!!
ili ih probaj spustit prema glavi
ajme, šta sam ja sve izvodila...
jadna moja kralježnica.
inače, meni je uvijek ujutro malo iscurilo kad sam išla u wc.. nekada i kad sam legla normalno, al većinom ujutro..
sve sam usisala![]()
Cure, ja sam dizala noge i stavljala jastuk. Onda je došao 20.dc i kako lh trakice još ništa nisu pokazale,i zaključila sam da imam anovulatoran ciklus i da više nema šanse - onda smo dragi i ja navalili da se malo izlječimo od seksa sa zadatkom, čisto za svoj gušt, nismo uzimali ni jastuk ni ništa i uplailo!!!
čestitam!!! i pohvale za dojenje
Mi se trudimo vec 5 godina, nakon spontanog_blighted ovum..imam 27 god. Mm spermiogram uredan,samnom sve ok..probala jednom sa klomifenima -folikulometrija..nista.. Ne seksamo se cesto zadnjih 2 godine, kao da smo odustali od bebe.. Ali ja nisam. I zelim dijete jako. Vec sam toliko u depresiji da me strah.. Uglavnom plodni dani su mi kao poceli, a mi smo vodili ljubav 1.dan pl. Dana i 3 . Dan pl. Dana, s tim da sam ja digla noge u svijecu prvi put u 5 godina.. Imam neki osjecaj , neznam.. Molim Boga da nam da blagoslov i da zatrudnim.. Sto vi mislite?Ajmo SVIJECAAA!![]()
Ja sam jedan jedini put stavila noge u svijeću i eto rezultat
Držim ti fige!!!
he he ja sam čista suprotnostnema valjda tog "polozaja" koji nismo isprobali za vrijeme i nakon pa nikad ništa
lezanje na ležima s jastukom , svijeća , noge na zidu, mirovanje ... tri transfera ... ništa
i nakon pet godina , ostala sam trudna kad sam se najmanje čuvala , nit sam pazila na plodne dane , nit sam mirovala nakon odnosa , a bome se nemožemo ni sjetit kad smo se pos...valjda ono usput u pauzi i teraj dalje!! šta ti je život! kod nas je upalilo ono "kad se najmanje nadaš" , al mi smo valjda neka krajnost jer je sve dugo bilo ok i kod mene i kod mm jedino se nisu htjeli nikad do tad spojit sami.
a ovo što kažeš da se rijeđe , pa dođu i takvi periodi u životu , samo nemoj da potraju predugo. kad skužiš da nemožeš napravit bebu na taj način, kao da se opustiš i sex ne bude više "pravljenje bebe" već baš sex , ono što je bio na početku
ali tebi možda baš svijeća donese srećicu![]()
I ja sam digla noge u zrak i naslonila na zid.mm je rekao da sam luda...ali evo tu je trudnoca![]()
Eej cure evo javljam se.. Jos imam 8dana do menstruacije..uglavnom 2 sexa sa dizanjem nogu a ja imam kao neke simptome trudnoce POMAGAJTEEEvec me 4-5dana bole grudi na pritisak, nije pms, preranooo!!tek mi sad treba nastupit pms za dan dva! 2 dana nisam mogla od bolova dolje >grčevi zatezanje , i evo sad prestalo , nisam imala stolicu 4 dana , ja nemam pojma sto se dogadja i 2 put mi se malo zamantalo na stotinku sekunde, kao da sam izgubila tlo pod nogama...jedem najnormalnije.. Imam neki osjecaj da sam JA NAKON 5 GODINA ZATRUDNILA?!?! Nitko sretniji nebi bio od mene..sto vi mislite, molim vas dajte mi misljenje
![]()
Ja sam prije tri godine samo legla, pa sta bude i primilo se odmah, a sada vec godinu dana pokusavamo i nista, s tim da su noge stav svijeca, i sve nekako mislim od iduceg mjeseca cu samo lec i bas me briga ali mislim da imam neku odgovornost da im pomognembas tad kad sam odlucila da vise necu
![]()