Svaka čast, pogotovo vama kojima je to bilo prvo dijete, koje ste se izborile za ostanak uz svoje malene! Ja sam, na sreću s prvim djetetom provela samo jednu noć u bolnici-u Zaraznoj. Tad je imao 10 mjeseci. Ja na stolici uz njega. Bila sam jako zahvalna. Ne znam što bi bilo da je morao ostati duže.
Sad imam jedno pitanje: je li dijete neke od vas bilo hosp. na Rebru - Zavod za genetiku i bolesti metabolizma? Moja curica (9 mjeseci) će od sljedećeg tjedna biti tamo na pretragama. Iako sam bila u šoku kad mi je dr. rekao da mora biti hospitalizirana, bila sam presretna kad mi je rekao da mogu biti s njom 24 sata. Ne znam ima li veze to što dojim. Rekao je da za mame imaju neku fotelju za razvlačenje. Zanimaju me neki detalji-praktične stvari da se mogu pripremiti. Npr. da li ću dobiti njihovu posteljinu, da li i roditelji dobivaju obroke, koliko je djece i roditelja u sobi, tuširanje... Stvari za dijete-za higijenu...
Bila bih jako zahvalna kad bi mi neka od vas napisala svoja iskustva.
BTW, odličan mi je savjet koji je podijelila Cherry da tražiš da ti daju napismeno da ne smiješ ostati s djetetom. Nadam se da će nas biti sve manje koje ćemo morati tome pribjeći.