bzara, boxica ja sam od danas i službeno pikalica, u nedjelju sam na prvoj folikumetriji. Tako sam sretna da je napokon krenulo, da se nešto dešava. U subotu se selim u zg, pa tko bude raspoložen za društvo...jedino nisam sigurna dali ću nositi laptop pa možda neću imati net. Budući da idem bez MM imat ću vremena za kafenisanje
.
Cure držite mi fige i sve što se može držati da bude sve najbolje. Ja i MM smo odlučili da idemo na dva zametka jer ipak nas je malo strah ići na tri, odlučili smo ovaj puta tako, a ako ne uspije onda u idučem postupku idema na tri pa kud puklo!
osijek pikalice našaevo ti šaljem puno vibrica da bude uspješno ~~~~~~~~~~~~~~
za kafenisanje znaš moj broj, a i bit ćemo blizu u kvartu pa ćemo se družiti![]()
Osijek šaljemo puno vibrica i pusa podrške iz Dubrovnika! Nek bude dobitno![]()
osijek , za uspješno bockanje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
koji slijedeći postupak ? iz ovog postupka ćeš dobiti dvoje djece, a slijedeći može biti jedino ako budeš željela još 3
tibi da ovaj tjedan dogovoriš konkretan datum![]()
Tibi će biti koordinator i moja veza sa svijetom ako ne budem imala net. Ja u subotu dolazim samo još ne znam točno u koje vrijeme.
Roza, Tibi, Boxica hvala na vibricama!
mandymorala bih razmisliti o ovom prijedlogu 2+3.
osijek, pikalice naša, šaljem milijun ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ovo bockanje bude dobitno!
ja 28.5. dolazim u Petrovu, a sutra ću probati saznati koliko dugo ću biti ovaj put! ako budem bar par dana ja sam za druženje, samo moji dometi će biti bircevi u krugu Petrove!
Tibi, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za skoro akciju!
puse svima!
bzara ako do tad još budem u zg ja ću te svakako posjetiti iako nadam se da ću do tada već završiti i čekati beticu!
osijek,sretno
osijek, draga moja, iako bi te jako voljela upoznati, bilo bi mi drago da ti sve to brzo završi, i da što prije ideš svojoj kućici, čekati jednu divnu betu!![]()
sretno Osijek!!!!!!!!!!!!!!!
Bonizg Thnx,
evo obnovili smo znanje u pikanju i p...... dim mogu vam reći.
Poćet ću dijeliti bocke po svijetu i to totalni bezbolne!![]()
Osijek draga moja punim plućima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe za tvoj postupak da sve bude savršeno i na kraju da beta bude fantastična brojka. Pusica ogromna za tebe
osijek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~...sretno draga...
SRECA PRATI HRABRE!
prekrasno...O je trebala poceti,a nikako...puno se volimo
, a sad O kad bude od volje joj bitno da mi sve pokrivamo...ako izostane O ovaj ciklus otici cu kod dr. da vidimo sta ce reci...
mislim na tebe, i biti ce sve o.k. vidjet ces...![]()
Osjek sve naj naj od srca.Vibramo da sve prođe iz prve![]()
Hvala vam cure zakon ste i uz vas i da neće,mora uspjeti od prve!
osijek da u nedjelju bude puno veeelikih jajašaca spremnih za akciju
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
da i ovdje bacim pohvalu.
Prvi uzv folikuli 17 mm, 15 mm, endometrij 9 mm, sutra nodi uzv...
Baš sam sretna da smo u akciji.
Danas sam doživila opet onakve dvije reakcije kod jedne žene u čekaoni i kod doktora koji je radio. Na pitanje koji mi je ovo put i bla, bla na moju izjavu da sam nosila i rodila trojke i dalje znate....bilo je ono tišina i ....polako se već smijem na te reakcije, ljudi će garant misliti da nisam normalna
Al nek misli tko šta hoće ja sam baš nabrijana i vesela i puna snage i optimizma, pa nek bude šta bude!!!![]()
jeeeee....bravooo osijek
Imamo 8 lijepih folikula, valjda će svi biti dobri veliki i spremni za akciju u labosu.
hoće sigurno
joj jedva čekam da krenemo odbrojavati za tvoju betu, tko će to živ dočekati![]()
sada će to za časak, vidiš da rastu kao ludi sada bi oni na tulum sa dečkima.
draga osijek, zelim ti svu sricu ovog svita. virujem da ce vam sve proci u najboljem redu. jedva cekam da pocmemo odbrojatvati dane do tvoje bete, da dobijemo jednu velikuuuuu betu.![]()
![]()
hvala, hvala...sada ćemo mi još malo početi odbrojavati do betice....još koji dan i ja opet dobivam kako je netko rekao podstanare, samo barem da se ovi zadrže 9.mjeseci....
draga osijek, drzim ti fige da bude tako. sretno
šaljem puno dobrih želja i vibri~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ma naravno da hoće draga moja osijek !!
vidjeti ćeš, sigurna sam u to!!!!
puuuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ šaljem!
Osijek,dolazi tvoje sretno vrijeme, samo hrabro misli pozitivno
danas ide štoperica u 22h i u petak u 8 aspiracija i onda tulummmm...![]()
ajme već štoperica, jupiiii
za tulum u labu i dvije prekrasne mrvice koje će se čvrsto primiti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
osijek čvrsto držimo fige i vibramo za tebe i za tvoje bebice
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
( drage moje jesmo li mi uopće svjesne da "sudjelujemo" (ili bar pratimo) u nastajanju nečije djece, nečijeg najdragocjenijeg blaga na svijetu- ne nečijeg nego naše osijek ?hvala ti osijek što si nas pustila da budemo svjedoci nečeg tako predivnog i savršenog
, joj da mi je biti u labosu i viditi taj trenutak spajanja
)
Draga osijek, zemljakinjo moja.... vibramo iz sve snage za što bolji tulum...
Držite nam se i sretno....
osijek, draga moja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobar tulum labosu!
mislim na tebe, i molim se za tebe da uskoro tu svi poludimo od sreće na tvoju ooooogromnu betu!![]()
osijek dragasretno..saljem ti puno puno vibrica za visoku betu...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~![]()
Još jednom hvala svima što ste uz mene, što me pratite u stopu, predivni ste svi, vidim da me prate i daju mi podršku i neki koje do sada nisam upoznala i stvarno hvala vam svima!
Mandy baš si lijepo to rekla. Ma taman i da ne bude uspješno nije mi mrsko prolaziti ovo sve kad dođem ovdje i vidim koliko ljudi je uz mene i drži mi fige, navija za mene, vibra....
Svima!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe
Osječanko moja, želim ti dobar tulum!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
Mislim da tvoj nadimak privuče nas osječanke da čitamo ono što pišeš
Evo još malo vibrica od još jedne sugrađanke
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~
Sretno!