neznam koliko bi ti bio pametan test...možda je količina hormona premala za testić pa ako bude lažno negativan samo ćeš se uzrujavati bezveze...
znam da si na iglama, ali strpi se do ponedjeljka pa na betu!!
a što se tiče simptoma, imaš ih sve!![]()
neznam koliko bi ti bio pametan test...možda je količina hormona premala za testić pa ako bude lažno negativan samo ćeš se uzrujavati bezveze...
znam da si na iglama, ali strpi se do ponedjeljka pa na betu!!
a što se tiče simptoma, imaš ih sve!![]()
Posljednje uređivanje od Boxica : 02.06.2010. at 19:06
osijek draga, znam da ti nije lako cekat. al daj se strpi jos 4 dana..doci ce ponediljak brzo.pa ce forum poluditi od radosti zbog tvoje velike bete . saljem vibrica za jednu beturinu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.
a i meni se cinu svi ti tvoji simptomi trudnicki!![]()
osijek meni je test pokazao plusić 11.dan nakon O, znači tebi će sigurno biti + 11. dan nakon transfera
( a to bi bilo 6.6. ako se ne varam ?); metalni okus mi je bio prvi simptom trudnoće !
![]()
draga moja sve to meni miriše na TRUDNOĆU!!!!![]()
slažem se s curama, šteta da napraviš test prerano pa da bude lažno negativan! još malo izdrži draga, a onda ima da ovaj naš pdf poludi od sreće!![]()
osijek, nemoj prerano raditi test jer ti može pokazati lažne rezultate. Ajde se molim te strpi do 14-tog dana, tada je optimalno za vaditi betu. Možeš ti to, moooožžžeeeššššš ttiiiii tttooooooo
![]()
Čekat ću 13 dpt i onda ići najvjerojatnije. Budući da je patrik rekao da idem 12 dpt, a sestra 14 dpt ja ću u sridu pa kud puklo!
i 13 dpt je ok, ali nemoj ranije....
A kojeg je to datuma da znamo odbrojavati?
To ti je u utorak 08.06. taman u ponedjeljak po uputnicu i utorak ujutro u bolnicu vaditi betu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za utorak!!![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ooooogromnu betu u utorak!
molim vas cure da me netko sms-a jer sam ja taj dan u petrovoj na pregledu! poluditi ću do navečer dok dođem domeka!
Hvala svi, ma tko ne bi uspio uz vas?!
Evo da još ovdje zatražim pomoć i podršku još jednom prije betice sutra. Držite fige sutra ujutro da bude troznamenkasto!!!!
Uputnica je u autu ja spremna još samo da nam jutro svane i pravac kbo po tetu betu!![]()
čitam i prvo sam cvilila na tvoju priču a sad vidim da juriš hrabro dalje i zaslužuješ troznamenkastu betu sutra!![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~ od mene![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~ od moje Bube koja jako voli malu dječicu i stalno ljubi svoju lutkicu!![]()
draga osijek,~~~~~~~~~~~~~~~~za sutrašnji dan i lijepu betu!
draga moja milijun ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ooogromnu betu sutra!
jedva čekam da naš PDF sutra poludi od sreće!![]()
osijek, osijek! navijamo. cekamo. drzimo ti fige, draga nasa osijek
draga osijek saljem ti punooooooooooooooooooooooo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za velikuuuuuuuuuuuu betuuuuuuuuuuuuuuu sutra....![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
neka ih bude 2 i četverocifrena ß![]()
Posljednje uređivanje od mandy : 07.06.2010. at 23:13 Razlog: premalo vibrica
evo i ja se pridruzujem vibrama, iako uglavnom samo citam sta je sa nasom dragom osijek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~ za beturinu, skolsku trudnocu i najvecu srecu!
Hvala vam svima, sada ću moći i mirno spavati!!!![]()
za osijek i male lege/legice
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sretno!!!
Da malo zavibram i ovdje ~~~~~~~~~~~~ sretno draga![]()
![]()
dakle ja noćas sanjala slijedeće:
bila sam na kofi sa frendicom koja isto tipka na Rodi i pitam ja nju jer osijek vadila betu'
jel vidiš draga, čak i sanjamo svi tvoju betu!!
bit će sve ok danas, samo nam javi brojček jer ionako znamo da je pozitivna!!!
al evo još malo da ti bude lakše ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Evo me cure i pogodite????
Beta nam je 13 dpt 542 !
jako sam sretna, bila sam se da izvinete ukakala vidjela sam na papiru 6 i pomislila kako može biti pa ja znam da sam trudna i onda vidim rezultat 542!!!!!
osijek, prekrasna beta, čestitke od srca
baš si mi uljepšala dan![]()
super super super super super!!!!!!
čestitam!
to su vijesti!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
jupiiiiiiiii
Posljednje uređivanje od mandy : 08.06.2010. at 14:56
Toooooooooooooooooooooooooooo!!!!!Čestitam!!!!!
Predivnocestitke od srca
![]()
Posljednje uređivanje od Marsupilami : 08.06.2010. at 18:51
eto vidiš da smo svi bili u pravu!!!! čestitam!!!!
već sam sve rekla, ali moram i malo
draga, toliko sam sretna danas zbog svih nas! ovo je opet jedan od najljepših dana na našem forumu!
draga moja želim ti od sveg srca prekrasnih, dosadnih 9 mjeseci koji će završiti na najljepši mogući način sa prekrasnom malom štrucom u tvojim rukama!![]()
Čestitam sugrađanko!
Sve najbolje i najdosadnije, kako cure kažu, do kraja!!!
Baš mi je drago![]()
hvala bogu
cestitam, osijek, i urednu trudnocu ti zelim od srca
draga osijek neopisivo mi je drago zbog tebe!!!!!!!!! zasluzila si...........cestitam.sad lijepo odmaraj i cuvaj svoju mrvicu!!!!!![]()
Osijek draga čestitam ti od srca!!!!prekrasno..![]()