Pokazuje rezultate 1 do 50 od 474

Tema: tri anđela

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj osijek prvotno napisa Vidi poruku
    Roza možda ti može to razumjeti, ne znam kako je tebi bilo nakon Ivana i Olivera i činjenice da češ imati dvije bebe...
    Ne znam kako bih sve to što mi je u glavi uopče nekom objasnila.
    Znam da će ta sva zbrka vjerojatno nestati ako ostanem trudna, ali isto tako znam da ću biti u strahu cijelu trudnoću za razliku od prošle kada sam bila uvjerena da će sve biti u najboljem redu i da se ne može ništa loše dogoditi!!!
    Osijek, sve te emocije koje imaš su apsolutno prirodne, i kao što si rekla, čudno je i teško nakon dvije ili tri bebice koje tako tragično izgubimo, imat "samo" jednu bebicu u trbuhu. Ali brzo se privikneš i počmeš disati samo za to maleno biće. Mene je moj Špiro, iako sam se UŽASAVALA trudnoće, spasio od potpunog potopa. I baš zato jer je došao tako brzo nakon Ivana i Olivera, nisam se stigla ni okrenuti, več sam morala ponovno biti jaka i proživljavati strah, nedoumice, napetost, potpunu agoniju. Ali na kraju, isplatio se svaki atom energije, patnje, i strepnji.

Iako sam se ja ježila i ljutila kad bi mi netko to rekao, ali iskreno mislim da je nekad najbolje da se dogodi nova trudnoča, jer je to jedan od načina da život krene dalje. A ljubav, bol i tuga koju osjećamo radi gubitka nikad neće nestati. Naši anđeli su zauvijek naša diječica, naše ljubavice koje volimo istim intenzitetom kao svoju ovozemaljsku djecu. I jedva čekam ono vrijeme kad ćemo se opet sresti...bar se nekako nadam da na nebu to tako ide...

Danas idemo prijaviti Špira...dođemo u matični ured...i sve ide super, mi smo kao u transu jer po prvi put prijavljujemo živo dijete. I onda nam reće gospođa koja tamo radi: Ovo vam je treće dijete da? E, kad sam ja točula, okrenula sam glavu, progutala knedlu a oći mi zasuzile...i sad kad je Špiro tu, ja još skoro svaki dan pustim suzu za svojim dečkima i za svojom curicom. To četako uvijek biti.

Šaljem ti veliki zagrljaj i nadam se da češ nam i ti uskoro uskočiti u vlakić

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Jedino što me je sada strah kako ću podnijeti razočaranje ako ne uspijem od prve, druge... ja bih voljela da sam već sada trudna.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •