-
Ja se jako dvoumim ili troumim
.
Iako bih više od ićega na svijetu voljela imati tri bebe, ipak mislim da me je previše strah da bi se moglo ponoviti isto. MM je rekao maksimalno nek nam vrate 2 iako je mene i u tom slučaju jednako strah, a 1 opet nekako ni to mi nitko ne garantira da će uspjeti iako istina je da je stopa rizika najmanja.
Jednom sam dok sam još bila trudna čitala studiju o postocima u trudnoćama mpo i normalnih gdje je izražen postotak 1,2,3 djeteta po kategorijama normalno rođene, prijevremeno, živo, mrtvo....
Nekako si razmišljam da uzmem neku zlatnu sredinu i vratim 2 pa kud puklo, e sada dali reči da se oplođuju dvije ili tri stanice ne znam. I ja isto nemam srca bacati bilo što, a opet s druge strane ne bih si htjela smanjiti mogučnost uspjeha.
Ma sve u svemu ne znam ni sama, probati ću se posavjetovati s doc.K. Iako meni je čudno da sam ja i zadnji puta imala samo 4 aspirirane stanice, od toga 3 zrele, mislim da to baš i nije neki uspjeh, ali eto te tri su oplođene i super su se razvile, 3. dan su bile 2 osmostanične i 1 šestostanična što je super. I očigledno su bile dobre kad su se primile sve tri.
Možda se i ovaj put priroda pobrine i odluči umjesto mene!
U svakom slučaju ovaj zakon nas je zafrknuo da moramo razbijati glavu sa nepotrebnim stvarima i opterečivati se kao da nismo dovoljno pod stresom i mukom!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma