Stranica 4 od 10 PrviPrvi ... 23456 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 474

Tema: tri anđela

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Joj evo ja napokon izvadila krv i obišla pravnika, sutra još samo psihijatar i onda valjda ne trebam više ništa, a ako treba netko će mi reći, ali ja mislim da je to to, a i tako je to sve samo proforme.
    Jedva čekam da počne taj 5. mj. nikad se nisam toliko radovala M.

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Dobili smo i blagoslov psihijatra.
    Razgovor s psihičem i nije bio tako strašan iako i kod psihijatra smo uspjeli doći u onu fazu kad mi tješimo njega, a ne on nas.
    Naime pitala nas je jel nam to prvi postupak i ja sam rekla ne išli smo prošle godine prvi put i ona je pitala i nije uspjelo?
    I tu počinje, ja sam rekla bili smo trudni , rodili trojke nažalost prije vremena i nisu uspjele niti jedna preživjeti. Ona se tu malo zbunila i rekla pa to je stvarno težak udarac, najteži, pa kad je to bilo? I ja kažem u 11. mjesecu. Sada u 11. pitao ona. I vi ste spremni sada za novi postupak? Pitala je to tako začuđeno da sam se na tren i ja zamislila jesmo mi sada nenormalni zbog toga ili što. Ja sam rekla da smo spremni, da moramo nastaviti dalje, da je svaki postupak priča za sebe i da nemamo neki poseban plan što dalje nego kada postupak završi i vidi se ishod onda odlučujemo što dalje, tako je bilo prvi puta i eto kada je sve prošlo odlučili smo da idemo drugi puta i to je to...
    Ok rekla je drago joj je da je tako, bla, bla.....
    Ono što sam htjela reči je da se uvijek ponovno iznenadim kad vidim reakcije ljudi na moju priču, koliko im je nezgodno, ne znaju što reči i kako se ponašati, sve u svemu ćini mi se da bolje ja to podnosim nego ljudi oko mene!

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

razumijem te draga moja, a i mi smo hrabrice zar ne?

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Pa nekad se iznenadim kolike smo hrabrice kad vidim tuđe reakcije! To mi dođe kao neki podsjetnik i poticaj za dale!

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj osijek prvotno napisa Vidi poruku
    Ono što sam htjela reči je da se uvijek ponovno iznenadim kad vidim reakcije ljudi na moju priču, koliko im je nezgodno, ne znaju što reči i kako se ponašati, sve u svemu ćini mi se da bolje ja to podnosim nego ljudi oko mene!

ovo potpisujem!!

super da ste prošli i ovaj korak!

za tebe i Tibi

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Osijek samo hrabro naprijed!takvih izjava će uvijek biti,i nikad nije prerano i nikad nije ni prekasno,i ne treba se tu puno drugima što objašnjavati,čim u srcu osjetiš da trebaš krenuti dalje tako treba i napraviti..želim ti puno snage i hrabrosti za sve ono što vas čeka,pa neka ovaj put bude sve kako treba,a vjerujem i da oće

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Sinoć me opet uhvatio neki bed, uvijek je tako na kraju vikenda pa se onda raspekmezim i onda u ponedjeljak izgledam katastrofa.
    Baš se sjetim mojih cura i mislim kakve bi sada bile, već bi bile bebe i pol taman za šetnjice. Bila sam na kirvaju u susjednom mjestu za prvi maj i sve puno beba, kolica, onaj mali vlakić pun mama sa malim bebama vozaju se, na vrtuljku sam vidjela jedne jednojajčane blizanke od par godina i tako su medene bile...
    Toliko se nadam da ćemo uspjeti zatrudniti ovaj put iako opet s druge strane mislim da i nije baš neka šansa da nam opet upali od prve. Onda opet i ako upali toliko me strah trudnoče, prvo onaj strah prvih 3. mjeseca boluckanja, krvaruckanja i ostale beštije, a onda kada dođe drugo tromjesječje opet se neću oputiti jer eto na kraju drugog tromjesječja sam ja rodila.
    Mislim da je predamnom posao stolječa! I iskreno se nadam da ću ga uspjeti odraditi do kraja.
    Skroz čitam rozine postove iz druge trudnoče i baš sam sada pročitala kako su joj njeni govorili ( sestra, kolegice ) šta paničari pa koja je šansa da se opet isto dogodi?
    Mislim da smo mi sve i presvjesne da se takve stvari događaju nama, a ne drugima. Treba čovjek biti pozitivan i naravno nadati se jer da se nenadamo koja bi svrha bila pokušavanja, ali opet reba biti i realno svjestan što se sve može dogoditi!
    Uh jesam se raspisala!

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

draga osijek i ja često razmišljam o mojim curama kakve bi sada bile i kad prolazim kraj dućana sa opremom za bebe zamišljam kako bi im neka haljinica stajala
    Nekad je stvarno teško, ali pokušavam biti pozitivna i prisjećati ih se sa osmjehom na licu jer one su nešto najljepše što sam u životu stvorila .
    Slažem se sa tobom da ima puno izazova na ovom našem putu, od toga hoće li postupak uspjeti iz prve ili će i tu trajati agonija, pa do strahovanja tijekom cijele trudnoće. Ali treba biti pozitivan, nadati se najboljem, a u vrijeme kriza - koje ćemo sigurno prolaziti, bit ćemo tu jedna za drugu
    Idemo polako zajedno - korak po korak. Prvo čekamo tvoje pikanje, pa onda redom već kako slijedi. Ajde budi mi hrabra i pozitivna i dalje

tamagoči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

sve se pitamo kako bi naši bebači sad izgledali. Jedna cura je rodila par dana nakon mene i onda svaki put gledan tog njenog sina kako bi sad velika bila naša cura. To je normalno. Tako će uvijek bit.
    a draga osijek možda se varaš. Mislim da ti nova trudnoća nećebit tako strašna i napeta kako ti očekuješ. I ja sam se iznenadila. Možda je razlog i to ča će te doktori dodatno pazit i pregledavat i ništa neće prepuštat slučaju. Meni se bliži porod i uopće nisam u grču jer znam da sam napravila sve pretrage koje su se od mene očekivale i da su me svi dr pažljivo gledali. Mi smo napravili sve i ja to znam i zato sam mirnija.
    Ćeš mi znat reć, nadam se uskoro.

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Hvala Tibi, Hvala Tamgoči što bih ja bez vas i vaše podrške!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

draga moja osijek! evo ja ću ti reći svoje iskustvo!
    odmah ću ti reći teško je, jako je teško! meni je posebno teško to što sam ja u drugoj T prošla sve najbolje specijaliste Hrvatske koji su me uvjeravali da to što je Zara imala sa srčekom se događa 1:1000000 slučajeva! mnogi od njih niti ne znaju kako to izgleda jer su samo čitali o tome! a eto ja sam izgubila i Matka od identične stvari!
    odlučiti se na treću trudnoću bilo mi je kao skočiti s litice. i znam da su mi šanse za ovu bebicu 50:50, i svjesna sam da na idućem pregledu mi mogu reći: hydrops se opet pojavio. ali jednostavno ne dam tom crnom vragu od misli da mi uđe u mozak! i nije uvijek tako lako kao što moji postovi nekada zvuče, ali ja jednostavno ne dam uopće spomenuti mogućnost da bi mi našu curicu izgubili!
    znaš i sama da će biti perioda kada će ti biti lakše i kada će ti biti teže, ali ovdje postoji mala hrpica nas hrabrih žena koje smo uz tebe, pa kad bude teško sve zajedno ćemo udružiti misli i otjerati crne oblake iz tvog srca!
    ja vjerujem da ćete uspjeti od prve, jer ti zračiš željom i pozitivom i zaslužuješ, jednako kao i moja draga Tibi i Višnjica da što prije jedno malo srčeko zakuca pod tvojim!
    samo hrabro draga, tu smo uz tebe, i bit ćemo svaki dan dok mala štruca ne dođe u vaše ruke!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

pa kad bude teško sve zajedno ćemo udružiti misli i otjerati crne oblake iz tvog srca!

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Draga osijek, evo i ja ti želuim dati rijeci podrske i drzim palceve da sve bude dobro
    znam kako ti je, mislim na tebe i stvarno si jaka žena
    puse

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

bzara, mandy, bibi ! Hvala cure stvarno računam na vas i do sada sam se uvjerila da ste sve do jedne posebne i ogromna podrška. Iako se većina nas nije nikada niti srela jedna drugoj smo veća podrška od ljudi koji su u našoj okolini, jer razumijemo jedna drugu!
    Pusa svima, idemo hrabro naprijed i sve će biti super, kako Tibi uvijek kaže BIT ĆE, MA MORA!
    Posljednje uređivanje od osijek : 04.05.2010. at 07:39

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj bzara prvotno napisa Vidi poruku
    znaš i sama da će biti perioda kada će ti biti lakše i kada će ti biti teže, ali ovdje postoji mala hrpica nas hrabrih žena koje smo uz tebe, pa kad bude teško sve zajedno ćemo udružiti misli i otjerati crne oblake iz tvog srca!
    Draga Osijek, ovo je ono što je mene održalo kako tako normalnom tijekom trudnoče. Vi sve ovdje. Da nije bilo vas ne znam kako bi izdržala...
    Sad kad se prisjetim svih strahova za vrijeme trudnoče, umrtvi mi se tijelo, užasno mi je bilo stvarno. Toliki strah ne bih osječala ni da sam na redu za giljotinu! Iskreno, mene je i sad strah pomišljati na novu trudnoču (Ante bi htjeo 2-3 dijece, A-ha! moš si mislit) i ne mogu ti reči bit če ti lako, bit če ti super...neće, istina je kako Bzara kaže moraš se stalno odupirati strahu i ne dati da ti pokvari raspoloženje. Ja sam još morala i ležat pa sam stalno razmišljala...ali malo fejsbuk - farma, poker, cafe world....pa forum jedno 6 sati dnevno i sve to prođe, nečeš reč ni keks več češ roditi prekrasnu bebu ili bebice i svijet če ti se okrenut naopačke, pa češ se budit, ko ja jutros, s bolovima u leđima, mali na sisi neče da pusti, muž hrče a ti bi ga najrađe gađala nečim, tek što skuhaš kafu i ideš gucnut u miru, bebica če opet počet kenkat, i tako Zato glavu gore, i jedva čekamo da to bockanje upali iz prve!!!

Cure moje dobro vam jutro. Evo mi Osijek izmamila suze na oći ovako rano izjutra, a budna sam od 05! Osječam se ko mamurna...

Bzarice, nema hydropsa ovaj put, Nia is here to stay, uopče ne postoji opcija u svemiru da to ne bude tako Ma prijateljice draga da ti samo mogu rječima opisat koliko sam sretna zbog tebe, i zbog Bambus, i Choco, i Tamagoči, a72, Boxice, Kejt...ma ima trudnica ovdje na našem pdf-u više nego na odbrojavanjima!! Još samo nek nam se ovih par čekalica naših pridruži i stvarno če to biti naša godina!

Puno vas volim cure, nemojte klonut duhom...što više vremena prolazi to je bliže dan kad če svaka od vas držati male popišanke u rukama i plakat od sreče. Od srca želim svima nama da što više plačemo od sreče, to je zaista prekrasan osječaj! Pusa od mene i Špirka dodirka

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Rozica, divno napisano! i meni su suze krenule!
    milijun puta te se sjetim, tvoje trudnoće sa Špirom i onda kad vidim njegovu sliku u tvom avataru, te predivne nasmješene okice, sve mi nekako bude lakše jer znam da sav taj strah i sav taj trud da ga odagnam od sebe mora na kraju se isplatiti!

draga moja osijek od dana kad ugledaš plusić na onom malom čudu pa do trenutka kad mala mirišljava štruca dođe u tvoje naručje mi smo uz tebe! i sve je nekako lakše kad svoje strahove imaš s kim podijeliti, i kad oko sebe imaš ljude koji razumiju svaki osjećaj koji ćeš proživljavati! samo ti ostani tako pozitivna i sve će biti lakše vidjeti ćeš!

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Roza, bzara predivne ste i hvala vam, i tko ne bi bio pozitivan sada?
    Ma uopće me više nije strah ničega kad vas čujem tj. čitam što pišete i kad vidim malenog Špiru , i kad vidim koliko je hrabra mama malene Nie !
    Ljubim vas sve i znam da će sve biti super uz vašu podršku i podršku moje .

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

E što bi nam svima dobro došao jedan group hug

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Roza kad se vratiš mogli bi organizirati jedan group caffe, pa ako nam dođe i group hug .
    Pusi mi Špireka znam da je malo mlad za mene, ali jednostavno sam zaljubljena .

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

draga bzara, hrabrice naša bit će sve dobro . Kako ti i Roza kaže nema više hydropsa, Nia nam stiže a i Špirek će imati curu.
    draga Roza često ste mi ti i Špiro u mislima. Vas dvoje ste simbol snage i hrabrosti i kad se vas sjetim, znam da će sve biti ok, da ću i ja jednom biti mama
    draga osijek šaljem ti veliki zagrljaj , uspjet ćemo mi, moramo!

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Draga Osijek , jako mi je zao tvojih curica i zao mi je sto te moram pitatoi sljedece jer cu inace poluditi od brige: ovak ja isto nosim trojceke , zacete mpo u poliklinici Podobnik i mio smo sad u 23 tj. Nosim 2 decka i curicu i isto su izrazito napredne bebe , starije dva tj. Prosli tj. sam dobila pikicu da im se pluca pocnu razvijati i cerviks mi je bio 48.....no sto mene zanima , znam da ti je ovo bolna tema , da li si ti osjetila da se otvaras i da nes ne stima??? Ja osjetim samo njihovo ritanje i povremeno jaku bol za sto su mi prepisani utrici i normabeli......da li su ti ista ikad rekli zasto se to dogodilo???? Toliko me svega frka da nisam jos niti počela gledati stvari za bebe a o kupovini cu valjda tek razmisljati kad se rode...
    Zelim ti puno puno puno srece u novom postupki i mozda ne trojceke s obzirom na rizik ali u svakom slucaju blizance

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

bonizg nemoj se draga opterećivati našim pričama. Probaj se opustiti i bit će sve ok . Miruj, čitaj ljubiće, gledaj sapunjare . Evo kod mene u kvartu jedna žena ima trojkice, vozi ih u onom vlakiću od peg perega. Znaš kako su slatki. Ima dvije cure i dečkića. Sad su negdje godinu dana stari. Tako ćeš i ti svoje vozikati u vlakiću kad za to dođe vrijeme . Evo ja za vas 4-ero vibram iz sveg srca ~~~~~~~~~~~~.
    Osijek će ti se sigurno javiti sa povratnom informacijom, ali stvarno ne bi se trebala opterećivati nego samo "think pink". Znam da to nije lako, ali ja te molim da pokušaš čim više biti pozitivna

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

draga Tibi..znas doma sam pa citam vase price i toliko mi je tesko radi vas i onda kad pomislim hej pa to se moze dogoditi i mojim bebicama bude mi jos teze.....pokusavam na sve nacine razmisljati pozitivno ali ce to biti moguce tek kad se rode...

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

hvala ti na vibricama i toplim rijecima

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

bonizg kako ti je Tibi rekla nemoj se opterećivati našim pričama.
    Prvo drago mi je što nosiš trojkice ma koliko to bilo rizično i teško ipak je najljepše na svijetu.
    Tvoje pitanje ja ti nisam imala nikakvih posebnih bolova na cervikometriji tjedan dana prije svega toga je cerviks bio 37 mm, a nakon tjedan dana na kontroli u bolnici 25, kad me doktorica pregledala rekla je da sam prohodna za vršak prsta. Ostala sam ležati u bolnici i uveli su mi prepar. Sutra ujutro je vodenjak odjednom prsnuo i to je to. Jedino što sam ja osječala je bilo to da sam nakon vaginalnog pregleda počela osječati kao kad prehladiš mjehur neku nelagodu i zbog toga sam išla na kontrolu, ali sve je bilo ok i dala sam urin na urinokulturu i taj nalaz je došao kad sam već rodila. Mislim da je bila prisutna neka bakterija u urinu. Rekli su mi da su i kod beba našli u krvi tragove neke infekcije...
    Kod mene je to sve skupa jako naglo krenulo i nije bilo spasa, neke žene cijelu trudnoču imaju bakterije, bolove, otvaraju se....i završe trudnoću uspješno, tako da nemoj se opterečivati nema tu pravila, a kod tebe će sve biti ok vidjet ćeš. Samo miruj, slušaj doktore i doguraj barem do 28 tjedana iako je i to malo, želim ti da izguraš do kraja i da se bebe rode velike i zdrave i da vam tulum doma počne!
    Znam da se brineš, ja se nisam pretjerano brinila, bila sam uvjerena da će sve biti ok, ali kad sam pročitala isto jednu priču gdje je jedna cura izgubila blizance tako sam se uplašila da sam skroz o tome razmišljala. Nemoj si to raditi uživaj u svakom trenutku trudnoče u svakom lupkanju bebice jer sve su to dragocijeni trenutci koji traju tako kratko brzo sve to prođe zato uživaj i nemoj se brinuti, bebice to osjete!
    Želim ti sve najbolje, da trudnoću doneseš do kraja i da nam svima pokažeš male slatkiše kad se rode!

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

draga Osijek , hvala ti na odgovoru....vidis tvoj cerviks od 37 mm je tad vec bio alarmantan , meni je dok rekao ako padne slucajno na 35 morati cu ici na sivanje i strogo mirovanje kod njega u bolnicu i i na infuziju jer je takva procedura kod trojceka..u normalnoj trudnocu je takva procedura kada se cerviks smanji na 25 mm a u viseplodnoj a pogotovo kod trojceka se radi o 35 mm jer tad je velika vjerojatnost peranog poroda...nemas pojima koliko mi je zao tvojih curica ali se ovdje radi i o lijecnickoj pogresci....jucer sam toliko razmisljala o tebi i svima vama koje ste izgubile male labudice i nadam se da cete uskoro svi drzati svoje bebice u rukama...a ti draga moja Osijek promijeni ginekologa sad kad ponovo ostanes trudna....drzim ti palceve za novi icsi...
    eh da i jos jedna mala stvar ja sam do sad radila urinokulturu 4 puta a svaka 2 tj. dajdem urin , a da ti ne kazem koliko sam puta krv vadila......takva je procedura kod moga doka..ali nema pravila kod toga...moja frendica je bila na istom rezimu kod njega pa svejedno je bebica kad se rodila zaradila eserihiju koju je ona prenjela....

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Draga bonizg želim da što duže tvoje bebice izdrže unutra, samo je to bitno.Cure su ti super napisale nemoj se poistovječivat sa pričama ovdje jer svaka je različita bez obzira što se radilo o višeplodnim trudnoćama.Samo je bitno da su što duže u tebi barem do 30 tjedna a što je najbitnije od svega da se lijepo rezvijaju i da su napredniji za tjedne, jer to je i mog Tinića spasilo.To je jako bitno da što prije samostalno dišu i da se reagira pravovremeno.Sretno

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

bonzig ja ne smatram da je bilo tko pogriješio. To su situacije koje se dešavaju brzo i nema tu puno pameti. Ginekologa, a ni mpo doktora ne namjeravam mjenjati, a što se serkalže tiče tu su ti mišljanja jako podjeljena, meni su rekli da će razmotriti dali će napraviti serklaž kada sam ostala u bolnici iako ta doktorica koja me ostavila nije baš bila za to, ali eto nismo to dočekali.
    Mislim da nije riječ ni o kakvoj liječničkoj pogrešci i uopće u tom smjeru ne želim razmišljati, tebi želim da uspješno dovedeš trudnoću do kraja!

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

bonzig ja ne smatram da je bilo tko pogriješio. To su situacije koje se dešavaju brzo i nema tu puno pameti. Ginekologa, a ni mpo doktora ne namjeravam mjenjati, a što se serkalže tiče tu su ti mišljanja jako podjeljena, meni su rekli da će razmotriti dali će napraviti serklaž kada sam ostala u bolnici iako ta doktorica koja me ostavila nije baš bila za to, ali eto nismo to dočekali.
    Mislim da nije riječ ni o kakvoj liječničkoj pogrešci i uopće u tom smjeru ne želim razmišljati, tebi želim da uspješno dovedeš trudnoću do kraja!
    niti nemoj...koncentriraj sve svoje misli na novi postupak u Petrovoj i na nove male mrvice.....sorry sto sam to uopce spomenula....ja to od brige.....ja ti zelim svu srecu i bum te povremeno spijunirala da vidim kak je proslo......

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj sunce malo prvotno napisa Vidi poruku
    Draga bonizg želim da što duže tvoje bebice izdrže unutra, samo je to bitno.Cure su ti super napisale nemoj se poistovječivat sa pričama ovdje jer svaka je različita bez obzira što se radilo o višeplodnim trudnoćama.Samo je bitno da su što duže u tebi barem do 30 tjedna a što je najbitnije od svega da se lijepo rezvijaju i da su napredniji za tjedne, jer to je i mog Tinića spasilo.To je jako bitno da što prije samostalno dišu i da se reagira pravovremeno.Sretno
    da imas pravo...inace nisam po prirodi panicar ali samo kad se radi o meni....da samo da su sto duze unutra....jako ciljamo na 36tj. iako mi je vec dao injekciju za razvijanje pluca...sad smo u 23tj....zivim za preglede da ih vidim i cujem srceka kako lupaju.....to je svaka dva tj....
    A sa koliko tj. se tvoj Tin rodio??

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

bonizg ma nemaš se što ispričavati pa zato i jesmo tu da jedni drugima pomognemo iskustvom, podrškom i svime ostalim, nije meni uopće problem pričati o svemu tome zapravo to mi je terapija, samo ja sam ti inače po prirodi veliki optimista i nisam od onih kad nešto krene po zlu da krivim sve žive i nežive oko sebe, nekome to možda pomaže meni ne, nije nitko kriv tako je valjda suđeno. Evo i Tibi ti može potvrditi kod nje je isto sve bilo super nikakvih naznaka da bi nešto trebalo krenuti po zlu, a eto i ona je tu, a njene male anđelice na nebu.
    Ti ne razbijaj glavu sa lošim stvarima dok ( nedaj bože ) ne dođe nešto loše ( a neće ), nego uživaj i budi sretna i vesela i čuvaj svoje bebice!!!!

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

bonizg ma nemaš se što ispričavati pa zato i jesmo tu da jedni drugima pomognemo iskustvom, podrškom i svime ostalim, nije meni uopće problem pričati o svemu tome zapravo to mi je terapija, samo ja sam ti inače po prirodi veliki optimista i nisam od onih kad nešto krene po zlu da krivim sve žive i nežive oko sebe, nekome to možda pomaže meni ne, nije nitko kriv tako je valjda suđeno. Evo i Tibi ti može potvrditi kod nje je isto sve bilo super nikakvih naznaka da bi nešto trebalo krenuti po zlu, a eto i ona je tu, a njene male anđelice na nebu.
    Ti ne razbijaj glavu sa lošim stvarima dok ( nedaj bože ) ne dođe nešto loše ( a neće ), nego uživaj i budi sretna i vesela i čuvaj svoje bebice!!!!
    takva sam i ja dok se radi o meni a s obzirom da mi je muz lijecnik a cijelu njegovu familije cine uglavnom lijecnici svaki nalaz moj prostudiramo i vise puta .....neke stvari ako se mogu izbjeci , mi izbjegnemo.... to je vec kod mene postala paranoja..... ja cu bas pitati profesora sto se radi u slucajevima trigemina i cerviksa 25.......ako nemas nista protiv pa cu ti reci kaj je on rekao.....ako zelis, naravno...ja sam sljedecu srijedu na kontroli....

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

bonizg, želim ti svu sreću,
    evo ja imam doma trojčeke, već su veliki,meni su radili serklažu u 25 tj.

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Nije loše imati mišljenje više liječnika iako za ono što je prošlo i ne može se promjeniti ne vrijedi da neznam što kaže, ali s obzirom da računam na to da ću opet biti trudnica ( nadam se vrlo uskoro ) nije loše znati neke stvari. Ja vjerujem da bi meni napravili serklaž, samo što nisu stigli ja sam popodne ostala u bolnici a ujutro mi je pukao vodenjak tako da nije bilo baš vremena! A sam cerviks se skratio od četvrtka do ponedjeljka tako da ....

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Osijek,žao mi je, želim ti sreću u novoj trudnoći.
    Ovaj put mora biti drugačije.I samo hrabro,pitaj dr sve što te zanima.

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Nije loše imati mišljenje više liječnika iako za ono što je prošlo i ne može se promjeniti ne vrijedi da neznam što kaže, ali s obzirom da računam na to da ću opet biti trudnica ( nadam se vrlo uskoro ) nije loše znati neke stvari. Ja vjerujem da bi meni napravili serklaž, samo što nisu stigli ja sam popodne ostala u bolnici a ujutro mi je pukao vodenjak tako da nije bilo baš vremena! A sam cerviks se skratio od četvrtka do ponedjeljka tako da ....
    znam mila ali kod triplica postoji standarni postupak...kada ti je cerviks bio 37 mm nisu te smijeli pustiti doma nego staviti na infuziju i strogo mirovanje u bolnicu....znam da nista nece vratiti tvoje bebice ali covjek bude pametniji kad nes takvo cuje....meni je moj dok rekao sve dok mirujes i cerviks ti je 48 mm mozes biti doma...kad ti pocne padati ides u bolnicu i nema govora.....svaka 2tj sam ti ja na uzv i na mjerenju....da se mene pita bila bi svaki dan!
    za serklažu nije niti on jer 30% zena zavrsi sa teskim upalama ....a to nekome tko nosi trojceke ne treba.....
    pusti sad to....ja cu ti reci kaj je on rekao u srijedu....a ti se koncentriraj na novi postupak

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj dol prvotno napisa Vidi poruku
    bonizg, želim ti svu sreću,
    evo ja imam doma trojčeke, već su veliki,meni su radili serklažu u 25 tj.
    joj blago ti se da je sve dobro proslo...gdje si lezala'??

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

bonizg moj se Tin rodio sa punih šest mjeseci, tj ušao je u 28 tjedan.Kod mene su bili jednojajčani blizanci gdje je do 21 tjedna bilo sve ok.U 21 tjednu su otkrili da je Tinić počeo više dobijati na kilaži nego moj anđeo Rokić i tu se cijela priča komplicira.Ja sam bila svaki tjedan na uz kako bi se izbjegla smrt od Rokića i Tin se spasio, međutim poražavajuće je bilo da su se moji klinci trebali upravo sa 21 tjedno razdvajati laserski a mene su ubjeđivali da se niš nemože do 28 tjedna što je bila laž.Ubiti kad malo pogledam sam bila eksperiment jer nisu ni vjerovali da mogu uopće dogurat do 28 tjedna.Igrali su se malo Boga užas.Tin se rodio hitnim carskim super je sve prošlo, plakao je appgar7/7 i kasnije sve po ps, što se toga tiče.Da je izašao na vrijeme ovakvih razmjera oštećenje nebi bilo.Mi smo samostalno disali, retinopatiju nismo imali, međutim svo oštećenje je nastalo upravo u trenutku smrti mog anđelića.I za kraj vodili su me dva glavna ginekologa za patološke trudnoće tako da mogu reći da sam kao bila kod najboljih.Ali takav je život umjesto dva sina imam jednog anđela i 100% invalida i hrpu problema koje nosi ta invalidnost.Ono što me je dotuklo je bio nalaz patologa koji je zaključio da je mog Rokića srce izdalo i da je bio savršen.Ali to je moja priča ti se nezamaravaj s pričama svi smo mi individue i misli samo pozitivno.Mene je ta pozitivnost izvukla u trudnoći i izvlačime i sad.Mene kad moj Tin poljubi svi problemi ovog svjeta nestaju i naravno tu je naša velika pomoć naš pas Ike zlatni retriver, koji je naša psiho terapija

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

sunce malo .
    bonizg
    iskreno se nadam da nećeš doživjeti i osjetiti na svojoj koži, ali često pravila i standardni postupci se razlikuju od dr. do dr. i bolnice do bolnice! Većinom su svi jakooo pametni kad se nešto dogodi!
    Ako nije problem ja bih se okanila te teme jer sam sve to na svojoj koži iskusila i ne da mi se opterečivati time pogotovo jer znam da se jedino na doktore mogu osloniti ako opet ostanem trudna.
    Evo ti jedna teorija koji su meni rekli pred porod. "U principu je moguče i izvedivo da se porodi samo jedan trojak, a ostala dva da ostanu, ali nemojte previše na to računati." Na porodu nitko nije ni probao takvo nešto, na silu su Tiu istjerali da je jadnica izletila skupa sa vodenjakom i skoro im pala na pod!
    Molim te nemojte mi više pričati o doktorskoj pameti. Svi su najpametniji kad sve prođe! I jedino što znaju reči je pa mladi ste imat ćete još djece, to su mi rekli dok su još bile žive. Mislim!!!

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

o boze moj ....meni je prof rekao da su jednojajcani blizanci problemaicniji upravo zato sto jedan pocne krast drugome hranu pa se jedan pocinje slabije razvijati pa ih se treba razdvajati...jako0 mi je zao sto ti se desilo i te doktore zbilja treba prigutiti...nas ami sa foruma.hr nam je pricala kako su njezino prvo dijete doktori ubili i kako i dan danas ju uredo pozdravljaju kao da je ona glupa i ne zna sto su napravili...stvarno mi je zao....

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

sunce malo .
    bonizg
    iskreno se nadam da nećeš doživjeti i osjetiti na svojoj koži, ali često pravila i standardni postupci se razlikuju od dr. do dr. i bolnice do bolnice! Većinom su svi jakooo pametni kad se nešto dogodi!
    Ako nije problem ja bih se okanila te teme jer sam sve to na svojoj koži iskusila i ne da mi se opterečivati time pogotovo jer znam da se jedino na doktore mogu osloniti ako opet ostanem trudna.
    Evo ti jedna teorija koji su meni rekli pred porod. "U principu je moguče i izvedivo da se porodi samo jedan trojak, a ostala dva da ostanu, ali nemojte previše na to računati." Na porodu nitko nije ni probao takvo nešto, na silu su Tiu istjerali da je jadnica izletila skupa sa vodenjakom i skoro im pala na pod!
    Molim te nemojte mi više pričati o doktorskoj pameti. Svi su najpametniji kad sve prođe! I jedino što znaju reči je pa mladi ste imat ćete još djece, to su mi rekli dok su još bile žive. Mislim!!!
    fuuuj.....meni je moj prof rekao da nema sanse kad krene porod idu svi ...cekaj kaj oni nisu tebe poradjali na carski????

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

bonzig o tome ti i pričam. Ja sam rodila normalnim putem, a znaš zašto? Zato jer su doktori procjenili da moje bebe neće preživjeti porod jer su premalene ( njihova procjena max.450 g ). A kad doktori procjene da bebe neće preživjeti onda nema potrebe za rizikom carskog reza! Moje bebe su bile dvije po 600 g i jedna 500 g.
    Iako ja sam jako svjesna toga da su one bile jako ne male nego nezrele jer nije prirodno da se bebe rađaju sa malo više od pola trudnoče. I da su preživjele vjerojatno bi imale posljedica kojekakvih bez obzira dali su porođene prirodno ili carski. Zato sada svoju nadu polažem u novi postupak, želim biti smirena, uspjeti i iznesti do kraja trudnoču. Moje tri cure ću uvijek imati u srcu, mislima i uspomenama i one su moji anđeli čuvari. Ne želim se dalje opterečivati pričama što bi bilo kad bi bilo?!

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Upravo tako ne treba se opterećivati treba krenut naprijed, iovako nam nitko našu djecu nemože vratit.Trebamo samo smoći snage krenut hrabro u nove akcije.Samo za kraj ja sam dobila ispriku a što mi ona znači.Meni je samo žao što ih nisam tužila ali mi je advokat rekao dokle god mi je Tin u rehabilitaciji a bit će cijeli život da ih mogu tužit, jer to neide u zastaru.Zato cure moje misliti pozitivno.Ja samo strahujem ako u skoroj budućnosti ostanem trudna a to bi jako željela neznam kako ću ponovo ući u to isto rodilište.Šaljem vam svu snagu ovog svjeta da izdržite kako sa postupkom tako i trudnicama.

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

draga osijek slažem se sa tobom. Nema sada smisla o tome raspravljati i kopati što bi bilo kad bilo kad je ovako kako je. Naše su cure nešto najljepše što smo stvorile u životu i ne želim si dozvoliti navlačiti ikakve negativne misli. One će zauvijek biti naša djeca, i ja ću slijedećem djetetu kad bude moglo razumijeti, pričati o sekama na nebu
    najdraža moja samo hrabro i smireno, bez opterećivanja o prošlim događajima. Tako nam je moralo biti i gotovo. Jedva čekam da kreneš pa da skupa sa tobom odbrojavamo, a ja ću ti se pridružiti nadam se najkasnije na jesen - sve ovisi što dogovorim idući tjedan. Uglavnom ti si nam uskoro trudnica, dok se ne dokaže suprotno (a nadam se da neće i da će beta biti lijepa trocifrena )
    pusa tebi i curkama ovdje

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

boniz, bila samu Petrovoj

cure, draga osijek i Tibi,to što ste prošle je strašno, vrijeme liječi rane,istina polako
    pred vama je novi postupak i samo hrabro dalje
    bit će bolje , jednostavno mora biti i ne dajte cure, hrabre ste i sve će polako doći na svoje

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Cure, kratko da vas sve poljubim. Osijek prvo puno vibrica za uspijeh draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Bonzig, bježi odavde i ne brini se. Moj cervix je u 20 tjednu sa jednom bebom bio 15 mm, mirovanjem narastao do 40 mm. Taj doktor koji ti je rekao da moraš na cerklažu ako ti je cervix manji od 30 mm lupa gluposti. Ne brini se,odmaraj i sretno čekaj svoje bebice. Ja sam sa cijelom svojom anamnezom i tako kratkim cervixom prenjela 2 tjedna bez cerklaže. Moj ti je savjet, ne čačkati tamo gdje problema nema, a cervix od 30 mm nije problem.

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

ja nosim trojceke i rekao je tako prof podobnik kojemu ja neizmjerno vjerujem...osijek nadam se da bude icsi uspjesan drzim ti fige......

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Znam, i naravno da vjeruješ svom doktoru, ali prije cerklaže moraš se jako dobro upoznati s rizicima zahvata. Ja sam prijevremeno rodila blizance jer mi je šav popustio a stavljen je preventivno bez ikakvog pravpg razloga.

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

znam i za to...zato on preferira lezanje i infuziju

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

bonzig, draga bježi s ovih stranica i uopće ne razmišljaj o lošim stvarima koje se nažalost i uz najbolje stručanjake događaju! odlično je uz sebe imati doktora od povjerenja, jer mislim da se trudnica onda osjeća puno mirnije i opuštenije!
    zato misli pozitivno i ne opterećuj se jer uvijek će biti netko ko će reći da treba napraviti nešto suprotno!
    puuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ti šaljem za predivan porod tvojih bebica!

osijek, draga moja jedva čekam da nam ti objaviš svoj plusić! kad bi trebao krenuti postupak?
    i onda odmah iza tebe Tibi objavi svoj! ajoj koja sreća na ovom našem PDF-u bi zavladala!

Stranica 4 od 10 PrviPrvi ... 23456 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •