Citiraj osijek prvotno napisa Vidi poruku
Nije loše imati mišljenje više liječnika iako za ono što je prošlo i ne može se promjeniti ne vrijedi da neznam što kaže, ali s obzirom da računam na to da ću opet biti trudnica ( nadam se vrlo uskoro ) nije loše znati neke stvari. Ja vjerujem da bi meni napravili serklaž, samo što nisu stigli ja sam popodne ostala u bolnici a ujutro mi je pukao vodenjak tako da nije bilo baš vremena! A sam cerviks se skratio od četvrtka do ponedjeljka tako da ....
znam mila ali kod triplica postoji standarni postupak...kada ti je cerviks bio 37 mm nisu te smijeli pustiti doma nego staviti na infuziju i strogo mirovanje u bolnicu....znam da nista nece vratiti tvoje bebice ali covjek bude pametniji kad nes takvo cuje....meni je moj dok rekao sve dok mirujes i cerviks ti je 48 mm mozes biti doma...kad ti pocne padati ides u bolnicu i nema govora.....svaka 2tj sam ti ja na uzv i na mjerenju....da se mene pita bila bi svaki dan!
za serklažu nije niti on jer 30% zena zavrsi sa teskim upalama ....a to nekome tko nosi trojceke ne treba.....
pusti sad to....ja cu ti reci kaj je on rekao u srijedu....a ti se koncentriraj na novi postupak