znam mila ali kod triplica postoji standarni postupak...kada ti je cerviks bio 37 mm nisu te smijeli pustiti domanego staviti na infuziju i strogo mirovanje u bolnicu....znam da nista nece vratiti tvoje bebice ali covjek bude pametniji kad nes takvo cuje....meni je moj dok rekao sve dok mirujes i cerviks ti je 48 mm mozes biti doma...kad ti pocne padati ides u bolnicu i nema govora.....svaka 2tj sam ti ja na uzv i na mjerenju....da se mene pita bila bi svaki dan!
za serklažu nije niti on jer 30% zena zavrsi sa teskim upalama ....a to nekome tko nosi trojceke ne treba.....
pusti sad to....ja cu ti reci kaj je on rekao u srijedu....a ti se koncentriraj na novi postupak![]()

nego staviti na infuziju i strogo mirovanje u bolnicu....znam da nista nece vratiti tvoje bebice ali covjek bude pametniji kad nes takvo cuje....meni je moj dok rekao sve dok mirujes i cerviks ti je 48 mm mozes biti doma...kad ti pocne padati ides u bolnicu i nema govora.....svaka 2tj sam ti ja na uzv i na mjerenju....da se mene pita bila bi svaki dan!
Odgovori s citatom