Pokazuje rezultate 1 do 50 od 474

Tema: tri anđela

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

bonzig težina im je super napredne su, tebi znam da je grozno teško, ali još malo i gotovo!
    što se hemeroida tiče inače koristim faktu, ali sada u trudnoći ne smijem pa sam jučer kupila neku mast na bazi propolisa i danas je već malo bolje! Jesti ne mogu ni ovako sve mi se gadi, ali sve to ide u rok službe!
    I da već smo 8+5!!!

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj dol prvotno napisa Vidi poruku
    Vau! pa to su sasvim dobre kilaže za 31 tjedan.
    Mojisu bili svak po kilu.
    da i prof je vrlo zadovoljan , danas je mm rekao da misli da bum ja jos 5 tj. uglavnom tad bumo bili u 36 tj...rekaoje da se razvijaju kao djeca iz jednoplodne trudnoce...sam kaj je meni sve teze i teze

Citiraj osijek prvotno napisa Vidi poruku
    bonzig težina im je super napredne su, tebi znam da je grozno teško, ali još malo i gotovo!
    što se hemeroida tiče inače koristim faktu, ali sada u trudnoći ne smijem pa sam jučer kupila neku mast na bazi propolisa i danas je već malo bolje! Jesti ne mogu ni ovako sve mi se gadi, ali sve to ide u rok službe!
    I da već smo 8+5!!!
    faktu su meni dali tu u bolnici......sve to ide u rok sluzbe...samo da malo pace rAste....ak ti bude jako mucno ja ti savjetujem akupunkturu kod lijecnika jer se u trudnoci smije pikati samo dvije tocke....meni je zbilja pomoglo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •