Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: napuhnutost u sredini ciklusa

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno napuhnutost u sredini ciklusa

Zadnjih otprilike godinu dana u sredini ciklusa se napuhnem, trbuh mi je prilično bolan (osjećaj je nešto poput bolne napuhnutosti, bolne osjetjivosti) i povremeno me "bocka" u jajnicima. Inače sve ok, ciklusi normalni, tj. par dana produženi zbog blago policističnih jajnika.

Naravno da ću otići kod ginekologa, ali mogu tek sljedeći mjesec (jer nije hitna situacija pa se trebam naručiti).

Zanimalo me da li vas još ima s tim problemom.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj laumi prvotno napisa Vidi poruku
    Zadnjih otprilike godinu dana u sredini ciklusa se napuhnem, trbuh mi je prilično bolan (osjećaj je nešto poput bolne napuhnutosti, bolne osjetjivosti) i povremeno me "bocka" u jajnicima. Inače sve ok, ciklusi normalni, tj. par dana produženi zbog blago policističnih jajnika.

Naravno da ću otići kod ginekologa, ali mogu tek sljedeći mjesec (jer nije hitna situacija pa se trebam naručiti).

Zanimalo me da li vas još ima s tim problemom.
    Ako sam te dobro skužila kad ti se to događa, onda je to ovulacija i sve je ok.
    Ja znam ponekad imati tako bolnu ovulaciju da ne mogu stajati na nogama. Ta največa bol traje cca pola sata do sat vremena, a lagano probadanje u jajniku, isto ta napuhnotost i slično traje mi cca 2 dana pred ovulaciju.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Da, to je kad imam ovulaciju. Ali prije nisam imala tih problema pa mi je čudno, otkud sad to?

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj laumi prvotno napisa Vidi poruku
    Da, to je kad imam ovulaciju. Ali prije nisam imala tih problema pa mi je čudno, otkud sad to?
    Ja bih rekla da je došlo s godinama i trudnoćama, porodima, ali naravno, slobodno pitaj dr., možda postoji neko pametnije objašnjenje.
    Meni isto prije ovulacije nisu bile bolne.

lasica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

isto ko anemona.jedan dan,obično kada i treba biti ovulacija,dobim bolne napade,napuhnem se,cice mi "naoteknu",čak i ispod pazuha naoteknem (imam koaksijalnu mliječnu žlijezdu i ispod pazuha) i bude mi baš koma.recimo kad imam mengu uopće nemam nikakvih bolova i sl. a za vrijeme ovulacije skoro pa uvijek.

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ja sam od dana ovulacije napunhnutija, pms traje 10-ak dana i stalno me nešto probada u jajnicima, ponekad tako jako da jauknem, naravno sve je ok. živim za dan kad dobijem m, sljedećih sam 15-16 dana u super formi, puna energije, a onda opet balon-trbuh...

U zadnje vrijeme redovito pijem Mg - oko 400 mg dnevno i čini mi se da pomaže. Ovaj sam mjesec prvi put izbacila slatko, tjesteninu i rižu (u drugom dijelu ciklusa), a kruh jela samo za doručak i bilo je neusporedivo bolje.

majoslava avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

zvuci kao ovulacija...
    eh prije, tijelo se mijenja s godinama, a narocito hormoni, tako da to ima veze vjerojatno s time... osim toga obicno su ciklusi razliciti, moje oscilacije u reakcijama na ovulaciju su velike, neki put ne osjecam nista, a neki puta probada prilicno lijepo...

lasica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

zaboravila sam reći da se to meni počelo dešavati tek nakog poroda-carski.kad sam bila na UZV nakon poroda dr. mi je rekla da imam dislokacije organa,pa možda je i zbog toga kod mene belaj za vrijeme ovulacije.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja sam imala tri carska, hm...

lasica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor