-
Možda zvući čudno ali iz provjerenih izvora sam čula da ne smijem jesti grah, i sve sto napuhuje jer onda malecki može imati strašnih problema, pa kupus zato što smanjuje produkciju mlijeka i ne samo kupus nego vitamin c općenito i to znaći i za voće i ostalo povrće. I pored toga što ne smijem ima ipak stvari koje smijem ali ja nisam na to obraćala pozornost. Tek kad mi se počelo nesvjestiti onda sam skontala da moja prehrana vragu ne valja. ustvari sam shvatila da se cijeli život ne zdravo hranim, zdravo je bilo za mene samu ali sada sa maleckim nije. Prije trudnoće sam imala super dobru krv pa i u rudnoći ali kako sam rodila uvjek je katastrofa. Da napomenem, nisam nešto strašno krvarila na porodu i relativno lak porod sam imala. Nemam pojma do čega je. Inače nisam neki mesožder, mrkvu i paradajz jedem na kile i ostalo povrće koje smijem. Sad sam ti vjerovatno smiješna kada kažem " koje smijem", ali mislim da baš zbog toga moj malecki nije imao grčeve skoro pa nikako. Znam da znanstvenici nisu dokazali da prehrana utjeće na grčeve kod beba ali majke i njihova iskustva govore drugačije.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma