Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Riblja kost

Datum pristupanja
    Sep 2008

Post Riblja kost

Molim kakav koristan savjet! Danas je moj T dobio oslića za ručak i izgleda da mi je kakva kost promaknula,jer ga nešto smeta u grlu-pokazuje da ga buba kada ga pitam,a kad ciki prekine i kao da će povraćati mu se diže želuček.Bili kod doktroice,al ona nije ništa vidjela.Dal mi je uputnicu ako mu se to bude ponavljalo da odemo otorinolaringologu.Mislim otići u jutro,al do onda ću umrijeti od straha.Večeru je normalno pojeo,samo kada ciki ili zijeva mu se to događa.Kaj bi moglo pomoći da to izbaci? I što rade,tj.kako to vade van?
    Posljednje uređivanje od tuntun : 05.02.2010. at 22:11

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

uhhhhh
    ne znam što bi pomoglo ako je zapelo, prvo mi pada na pamet da mu daš papati čim kruću hranu.
    ne znam što bi na otorini s tako malim djetetom, mojoj šogorici su vadili nekakvom spravicom, na cjevčici. bila je sva istraumatizirana. nadam se da je postupak kod djece ipak blaži.
    držim fige da ipak nije kost, i da će proći brzo što god da je

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Kod djece se kost uglavnom zabode u krajnik, a to je lako dostupno, ako postoji sumnja ,odi tamo gdje si upućena

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Budem,hvala

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Si probala s kruhom, mećicom?

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Da,al njega je inaće teško nahraniti,dugo drži hranu u ustima pa to sve već omekša,a kaj je mećica?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ono kaj nije korica????

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

savjet sa hitne je da se ostavi i kost ce sama izici, u krajnjem slucaju kad se zagnoji.
    pokusavati je kruhom izvuci je kontraproduktivno jer u tom slucaju i kruh moze zapeti zajedno s kosti

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Hvala! Bili na ORL-u,doktor ga pogledao i ništa se ne vidi,misli da je sve ok,možda samo malo nadraženo ždrijelo. Treba papati kašasto i pratiti ga,da nema promjena na gore. Ako nešto je,samo će izaći,kao što cuckalica kaže.Ovo za mećicu prvi puta čujem-korica kažeš,znam za ubuduće

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •