-
Riblja kost
Molim kakav koristan savjet! Danas je moj T dobio oslića za ručak i izgleda da mi je kakva kost promaknula,
jer ga nešto smeta u grlu-pokazuje da ga buba kada ga pitam,a kad ciki prekine i kao da će povraćati mu se diže želuček.Bili kod doktroice,al ona nije ništa vidjela.Dal mi je uputnicu ako mu se to bude ponavljalo da odemo otorinolaringologu.Mislim otići u jutro,al do onda ću umrijeti od straha.Večeru je normalno pojeo,samo kada ciki ili zijeva mu se to događa.Kaj bi moglo pomoći da to izbaci? I što rade,tj.kako to vade van?
Posljednje uređivanje od tuntun : 05.02.2010. at 22:11
-
uhhhhh
ne znam što bi pomoglo ako je zapelo, prvo mi pada na pamet da mu daš papati čim kruću hranu.
ne znam što bi na otorini s tako malim djetetom, mojoj šogorici su vadili nekakvom spravicom, na cjevčici. bila je sva istraumatizirana. nadam se da je postupak kod djece ipak blaži.
držim fige da ipak nije kost, i da će proći brzo što god da je
-
Kod djece se kost uglavnom zabode u krajnik, a to je lako dostupno, ako postoji sumnja ,odi tamo gdje si upućena
-
-
Si probala s kruhom, mećicom?
-
Da,al njega je inaće teško nahraniti,dugo drži hranu u ustima pa to sve već omekša,a kaj je mećica?
-
-
savjet sa hitne je da se ostavi i kost ce sama izici, u krajnjem slucaju kad se zagnoji.
pokusavati je kruhom izvuci je kontraproduktivno jer u tom slucaju i kruh moze zapeti zajedno s kosti
-
Hvala! Bili na ORL-u,doktor ga pogledao i ništa se ne vidi,misli da je sve ok,možda samo malo nadraženo ždrijelo. Treba papati kašasto i pratiti ga,da nema promjena na gore. Ako nešto je,samo će izaći,kao što cuckalica kaže.Ovo za mećicu prvi puta čujem-korica kažeš,znam za ubuduće
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma