-
Zubići ili nešto drugo?
Lea ima 7,5 mjeseci, nema još nijedan zubić. Prije dva dana imala je temperaturu 38,5, drugi dan 38, danas nema. Raspoloženje joj se mijenja iz sekude u sekundu, plač, smijeh, cendranje, vriska od sreće....sve to prođe u par minuta. Ono što me najviše brine je da odbija jesti na žlicu, do sada smo imali dva kruta obroka i ostalo cica. Pljuje sve što joj dam, jednostavno izbacuje kao da će povratiti, a čini mi se i da ne cica s guštom, drugu tekućinu jako slabo pije. Bile smo kod dr., kaže da su desni otečene ali ne može potvrditi da je takva zbog zubića (doduše, nije ju pošteno ni pregledala, došle smo u drugu smjenu).
Sutra popodne idemo kod naše dr. a do tada, da se bar malo umirim recite mi vaša iskustba i je li ovaj gubitak apetita normalan?
-
Kad god su Lari išli zubići van,papala bi jedino cicu,nikakva kruta hrana,čak kad sam je odvela dokici radi temp.i "nejedenja"prvo je prekontrolirala zube,to je stvarno bilo to,stigla su dva odjednom
-
Tockice, meni je Viktor pravio tu dramu sa hranom kad su mu rasla prva dva zubica. Ja stavim kasicicu, on sve ispljune iskolacenih ociju kao da ce dushu povratiti. Sad opet radi isto i mislim da su definitivno zubici. (Istina, mali bezobraznik ne "povraca" voce, kad je slatko sve je OK, al ga blitva nesto nece. Temperature i nekih simptoma prehlade nema, pa vjerujem da nije grlo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma