-
Ja mislim da je obavezno a i sama bi prije dala da mi otvore venski put nego ne. Ne daj Bože komplikacija a kad se nešto zakomplicira u pitanju su sekunde, vene se mogu povući, tlak padne, teže je onda za otvarati venski put nego u stanju kada je još sve normalno i ide prirodnim tokom. U slučaju da rodilja počne nekontrolirano krvariti i bude joj potrebna transfuzija na tu braunilu bi dobila i krv...
Naravno da svi želimo da sve bude u redu i ni ne pomišljamo odmah na najgore ali mislim da otvoreni venski put nije zapreka pravom prirodnom porodu.
Ja bi pristala na braunilu ali bi izričito napomenula da nema korištenja iste bez da mi se prvo kaže što će mi se na nju dati i iz kojih razloga te da budem u mogućnosti odbiti ono što ne želim primiti a i prednost tvoje prijateljice je što ti ideš s njom i ako ona ne bude u stanju govoriti ti si tamo, ponesite plan poroda i tamo nek navede sve što želi i ne želi i obadvije ga potpišite da i doktori znaju da si upućena u sve što tvoja prijateljica želi.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma