Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
Kanila je apsolutno nepotrebna. Ali kad ju imaš lakše je dati i drip i dolantin i ostalo bez da se rodilja pobuni. Jer ni ne skuži da je dobila. Postavljanje kanile traži ipak malo suradljivosti rodilje.
jel ti to govoriš iz svog liječničkog iskustva ili samo ovako neko svoje razmišljanje? osim toga nije kanila nego braunila. kanila je nešto sasvim drugo.

a što reći na sve ovo? meni se to čini kao pretjerivanje odnosno traženje dlake u jajetu ili po narodski i rđavom piši i dlaka smeta. da je sve idealno i po volji onda bi raspravljali o tome je li uredu da doktori nose bijele kute jer previše odišu bolnički itd. možda u nekim stvarima ipak treba dopustiti ljudima da rade svoj posao onako kako znaju i kako oni misle da će ispasti najbolje i najsigurnije za rodilju i bebu. kako je netko primjetio da braunilu postavljaju iz razloga da mogu lakše rodilji uvaliti nepotrebni drip...meni je to jako ružno razmišljanje. baš liječnik svako jutro ide na posao sa mišlju joj jedva čekam da danas uvalim par doza dripa i zabodem nekoliko igala.
mene samo jako zanima kad bih to nekako mogla vidjeti, kako bi vi koji mislite da je braunila nepotrebna sami radili da ste liječnici i da se svaki dan susrećete sa zdravim, bolesnim, kompliciranim porodima, problemima pa i sa smrću.
a osim toga ta braunila mi je bila najmanji problem. ma bodi brate , nisam ni razmišljala o njoj. bolje da mi ju nabode dok su mi vene normalne nego da mi se tamo pred kraj skupe od tko zna čega pa da me izbode ko švicarski sir, a sekunde teku. doživjela jednom i ne hvala više! a što reć.....ima nas svakakvih.