Na nekom topicu sam naletjela na informaciju da mama ne jede sve zato što doji - kako ne bi naškodila djetetu.
Pa me zanima mislite li da hrana koju dojilja jede (u normalnim količinama) može negativno utjecati na probavu ili zdravlje djeteta, kako se prepoznaje ako bebi nešto ne odgovara...
Do jučer se govorilo da se ne jedu mahunarke, agrumi...
Što mislite o tome?
Ima li hrana utjecaj na proizvodnju i količinu mlijeka?




Odgovori s citatom
onda sam prešla na "normalnu" prehranu, jedino nisam jela jagode jer mi je andrejček bio premali da riskiram reakciju. ionako nije bila sezona graha i agruma, pa sam s njima pričekala do zime. andrejček nikad nije imao grčeve ili bilo kakvu reakciju na hranu koju sam jela. ipak nisam pretjerivala s hranom koja jako napuhuje ili je potencijalno alergena, kave sam pila jednako kao u trudnoći, mlijeka dvije šalice dnevno... ali to je moja uobičajena prehrana, ničeg se nisam posebno odricala.
zbog tih bapskih pričica...i uz pivu tamanila po kutiju napolitanki..da li moram reći da se zdebljala ko ...tenk?
. imala je tad 3-4 mjeseca i nikad prije ni poslije grčeve. S Vidom - paradajz. Osip po cijelom tijelu. Tako da bih ipak preporučila neke pristojne početne količine za svaku namirnicu koja nije juhica...
