Citiraj sara10 prvotno napisa Vidi poruku
Da li ste vi primjetile koje dojite da ono što jedete utječe na stolicu vaše bebe? Danas kažu čak i stručne osobe da ono što majka jede ne utječe na mlijeko, tj. al ja mislim da je. Primjetila sam to kod nas, a pedijatrica mi je savjetovala da izbacim neke stvari radi njegove probave.
Uspješno dojim već tri i pol mjeseca i jedem sve. Nikakvih promjena u stolici zbog hrane.
Citiraj mirna99 prvotno napisa Vidi poruku
U našem slučaju je stolica bila pozitivna na benzidin, pa mi je pedi savjetovala izbacivanje KM i mliječnih proizvoda uz dodatak sumeceg kalcija (meni dakako). Neki dan i vidljiva krv u njenoj stolici. Vjerujem da je u ovom slučaju na njenu stolicu i krv utjecao moj unos mliječnih proizvoda (teško odustajem od domaćeg sira i vrhnja i speka subotama nakon što muž obavi plac ). Ima netko s tim iskustva, da li ta alergija na KM i ostale ml.proizvode posustane tijekom godina?
Jesi li sigurna da je krv baš od mlijeka? Nekako mi se čini pretjerana takva reakcija organizma.

Inače, ljudi prirodno gube s godinama enzim laktazu za probavu laktoze, čak i ako su ga imali kao djeca.