Pokazuje rezultate 1 do 50 od 498

Tema: SD - najnovije - (2. dio)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ana.m ti ćeš još malo na SD i javi nam se nakon toga što hitnije sa friškim info, čekat ću ih ko ozeblo sunce
    I mene je žena kad sam se naručivala pitala od kuda sam ja velim iz Dubrave a ona stala filozofirati, rekoh, samo vi mene upišite, ja ću sve napravit da rodim kod vas. I N sam tamo rodila i tada su me zezali, šta ću kad imam samo povjerenja u njih, nemam pojma zašto, inače sam u Petrovoj, ali imam averziju prema njima, nezamislivo mi da moram tamo ići roditi. Inaće jedan poznati dok. kod kojeg sam išla privatno, mi je rekao da slažem adresu, pa možda i pokušam ako drukčije ne bu išlo, ovisi o situaciji. ana.m sretno i javi se!

Fae avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj anima prvotno napisa Vidi poruku
    ana.m ti ćeš još malo na SD i javi nam se nakon toga što hitnije sa friškim info, čekat ću ih ko ozeblo sunce
    I mene je žena kad sam se naručivala pitala od kuda sam ja velim iz Dubrave a ona stala filozofirati, rekoh, samo vi mene upišite, ja ću sve napravit da rodim kod vas. I N sam tamo rodila i tada su me zezali, šta ću kad imam samo povjerenja u njih, nemam pojma zašto, inače sam u Petrovoj, ali imam averziju prema njima, nezamislivo mi da moram tamo ići roditi. Inaće jedan poznati dok. kod kojeg sam išla privatno, mi je rekao da slažem adresu, pa možda i pokušam ako drukčije ne bu išlo, ovisi o situaciji. ana.m sretno i javi se!
    Vidiš, valjda kako koga zafrkavaju
    Mene uopće nije pitala otkud sam (a spadam pod Sisak ), nego me bez problema naručila, čak me pitala u koje vrijeme mi najbolje paše ako putujem izdaljega da mi ne bude prerano
    Doduše, ja sam se osobno išla naručiti, a ne telefonski....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •