Pokazuje rezultate 1 do 50 od 498

Tema: SD - najnovije - (2. dio)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

meni je isto bilo kao kod n.grace, malecka je imala žuticu i baš je bila pospana pa nije mogla toliko dobro vući......dobro mi je došla izdajalica, a i znalo se je odužiti na fototerapiji ( zbog gužve) pa bi prošlo dosta vremena kak nije bila pored mene......pa eto, možda da poneseš..

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj šniki prvotno napisa Vidi poruku
    meni je isto bilo kao kod n.grace, malecka je imala žuticu i baš je bila pospana pa nije mogla toliko dobro vući......dobro mi je došla izdajalica, a i znalo se je odužiti na fototerapiji ( zbog gužve) pa bi prošlo dosta vremena kak nije bila pored mene......pa eto, možda da poneseš..
    Iako mi je muž donio izdajalicu (nakon što mi je napokon 4. dan došlo mlijeko) ipak sam zaradila mastitis sa tresavicama i temperaturom. I to stoga što nikada nisu poštivali satnicu kada mi je trebaju donijeti.
    2 u jutro se znao pretvoriti i u 4:15, a meni se bilo žao potpuno izdojiti jer sam mislila sad će ona, svaki tren.
    Dok još nisam imala svoju izdajalicu dobra duša s neonatologije mi je posudila njihovu nakon što mi je vidjela cice, skužila da ručno izdajanje kod mene ne pali, a nakon što su mi curku na dojenje vratili nahranjenu i uspavanu.
    Žao mi je što izdajalica nije bila sterilizirana tako da sam to mlijeko morala bacati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •