Evo me friško sa SD...dakle, ukratko rezime! Spavačice možete nositi svoje, jer su njihove predebele, neke žene su čak bile u onim haljinicama za po doma. Na hodniku uvijek ima rezervnih plahti, tertra pelena i pampersica za bebe, i ovih njihovih spavačica, tako da si možete same mijenjati kad hoćete! Hrana je onako..hm.....bolnička....svakako pripremite nešto u torbi! Sestre sa pedijatrije dolaze presvlačiti djecu, ali nekako mi je logično da ćemo to same napraviti odmah kada vidimo da su se pokakali! Što se tiče samih sestara, dođu bez problema uvijek kad ih se pozove i pomognu! Ono što je meni bilo čudno je da su nas tek zadnji dan kad smo išle doma pregledali "dolje"! Bebica nema ujutro od 7-9, tako da se stigne ili odspavati ili srediti krevet i otiči po kavu poslije doručka i tuškanja!

Ja sam u svakom slučaju zadovoljna...nije da sam se naspavala, ali puno mi je važnije da je mrvica bila samnom...sisao je kad je htio, tako da je već 3. dan navukao dosta mlijeka..pa smo sada bez brige doma! Ako ste preumorne sestre će odnjeti bebu i ako nemate mlijeka a on se dere, nahranit će ga! Ne rade nikakvu paniku oko toga! Posebno po ovim vručinama...nekoliko beba je dobilo povišenu temperaturu od deranja! Ako ima još pitanja...samo dajte! Dok ne zaboravim!

I posebne pohvale za babicu Snježanu!!!!