Stranica 7 od 10 PrviPrvi ... 56789 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 498

Tema: SD - najnovije - (2. dio)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tanjur je stajao na prozorskoj dasci a ja sam dojila na krevetu. Ona je dosla pokupiti tanjure i ja sam rekla da nisam stigla pojesti da cu pojesti kad budem gotova sa dojenjem. Ona je rekla da nemoze cekati, da mora uzeti tanjure jer mora jos pospremiti kuhinju i da nemoze cekati. Ja sam na to rekla a sta da ja radim ja ne stignem pojesti dok dijete ne pojede svoje. Cicu mu nisam htjela izvlaciti iz usta da bi ja pojela. ona je rekla dobro onda cu ga moram uzeti, i ja sam na to rekla pa dobro onda uzmite. MOzda sam trebala inzistirati na tome da mi ostavi veceru, vjerojatno jesam i mozda bi ostavila ali bila sam dosta ljuta na tu nefleksibilnost. To je bilo za vecerom, mozda da je bio rucak mozda nebi inzistirala da pokupi sudje odmah jer primjetila sam da sudje od vecere kupe vec za 10 tak minuta. Pretpostavljam da im se zuri da odu doma pa zato

ne svejedno, hrana je jako losa i dobro je nesto imati sastrane

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ovo je strašno!
    kao da netko svako veče radi inventuru tanjura pa bi se to primijetilo.
    ajme, ajme...

to bi isto trebalo napisati, oa makar i anonimno
    kao da si u konc-logoru

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Da, stvarno je strasno. I trebala sam zahtjevati da mi ostavi tanjur ali eto covjek se ne sjeti svega u pravom trenutku.

migulica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

14 dana provedenih tamo su se pokazali....da teta iz kuhinje doista poslije večere ganja tanjure (valjda i nju ganjaju.....tako da mora), ali je imala puno više srca i ljudskosti nego ostalo osoblje tog odjela.....a hrana je koma... od tada ne mogu piletinu vidjeti, a ni ajgemahtec.....

mali princ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Za mame koje su rodile po ljetu....jesu li te njihove spavaćice stvarno predebele? Smijem ja onda uzeti svoju??

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj mali princ prvotno napisa Vidi poruku
    Za mame koje su rodile po ljetu....jesu li te njihove spavaćice stvarno predebele? Smijem ja onda uzeti svoju??
    Kad sam ja bila prije 3 i pol godine nosila sam samo svoje spavacice, osim na porodu. I da, uzasno je vruce u tim njihovim...
    Ja sam sad pripremila 3 spavacice i nadam se da ce mi biti dosta.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ja sam svoju nosila i na produ.
    U njihovima uskuhaš.

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ponesi svoje svakako.
    Ja sam rodila usred ljeta i imala sam svoje, ali sam prvi dan jako krvarila pa sam mijenjala njihove. Jako je toplo u njima.

mali princ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Još jedno pitanje dok nisam krenula! Vezano za tate koji nisu bili na porodu...onda ga poslije pozovu da se može maziti sa nama?? Jel mu za to treba ono odijelo ili je to samo za porod?

sweetmint avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Još jedno pitanje dok nisam krenula! Vezano za tate koji nisu bili na porodu...onda ga poslije pozovu da se može maziti sa nama?? Jel mu za to treba ono odijelo ili je to samo za porod?
    MM je sve dala sestra, bio je obucen od glave do nogu. Ima kod njih tamo..

mali princ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Isto je došao tek nakon poroda? Jel to nakon posteljice i šivanja ili prije? Naime moj baš ne podnosi takve stvari..gadljiv je i na obične rane!

sweetmint avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Isto je došao tek nakon poroda? Jel to nakon posteljice i šivanja ili prije? Naime moj baš ne podnosi takve stvari..gadljiv je i na obične rane!
    Da, nakon poroda, mislim 5-10 min poslije. Ja nisam sivana tako da to ne znam.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Pitanje je dana a u torbi je spakirano sljedece:

-6 kom gaca
    -3 kom spavacica
    -3 paketa ulozaka
    - rucnik veci i manji
    - 10-ak kom pelena al donjet ce MM jos kad ce trebat
    - paket onih tufera za u grudnjak da mlijeko ne procuri preko (ne mogu se sjetit kak se to zove)
    - Purlean
    - kremica za malu guzu
    - vl. maramice
    - moje higijenske potrepstine

Jel to to? Jesam sta zaboravila?
    Posljednje uređivanje od koksy : 07.07.2011. at 20:50

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

što se mene tiče, imaš viška mokre maramice i dječju kremu

little duck avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    E da...kod nas su molili tko ima dj.kreme za posuditi, jer su ostali bez...Vinogradska u pitanju (

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Pitanje je dana a u torbi je spakirano sljedece:

-6 kom gaca
    -3 kom spavacica
    -3 paketa ulozaka
    - rucnik veci i manji
    - 10-ak kom pelena al donjet ce MM jos kad ce trebat
    - paket onih tufera za u grudnjak da mlijeko ne procuri preko (ne mogu se sjetit kak se to zove)
    - Purlean
    - kremica za malu guzu
    - vl. maramice
    - moje higijenske potrepstine

Jel to to? Jesam sta zaboravila?
    Sestre dolaze presvlačiti djecu 1-2 puta u danu i uvijek traže vlažne maramice. Ako nemaš, "posude" od nekog drugog. Bar je tako bilo dok sam bila tamo.... rodila ih troje...
    Posljednje uređivanje od MarijaP : 08.07.2011. at 00:11

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    Ma i sto se mene tice, doma se to ne koristi, ovo je samo za bolnicu jer znam da ce, ako ne meni, trebat nekoj od mama.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj MarijaP prvotno napisa Vidi poruku
    Sestre dolaze presvlačiti djecu 1-2 puta u danu i uvijek traže vlažne maramice. Ako nemaš, "posude" od nekog drugog. Bar je tako bilo dok sam bila tamo.... rodila ih troje...
    Ja sam rekla da ne želim to na koži svojega djeteta i uopće se nisu čudile, kao da sam n-ta koja tako nešto traži.
    Prali su ga blazinicama s vodom.
    I nikakvu kremu mu stavljali nisu.

Ariens avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Imas grudnjake?

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Ariens prvotno napisa Vidi poruku
    Imas grudnjake?
    E da, imam 2 grudnjaka za dojenje. Veci i manji, posto mi uopce sise nisu narasle u ovoj T al se sjecam da su mi sa Svenom kad je doslo mlijeko buknule za 2 broja, ko Pamela Anderson sam bila.

Ariens avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ako se moj pozuri mozda se i vidimo na SD

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Jel netko zna koja je procedura na SD dan prije carskog?

Iznenadila sam se kad su mi rekli (s obzirom da idem vjerojatno na planirani carski) da ću biti dan prije hospitalizirana- iz kojeg razloga? kakve pripreme to imam da trebam biti dan prije tamo, pitam jer imam 2-godišnjakinju doma a i ovako ću zbog carskog morat ostat 5-6 dana, pa mi se to učinilo dosta dugo. Hvala na odgovoru.

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Jel netko zna koja je procedura na SD dan prije carskog?

Iznenadila sam se kad su mi rekli (s obzirom da idem vjerojatno na planirani carski) da ću biti dan prije hospitalizirana- iz kojeg razloga? kakve pripreme to imam da trebam biti dan prije tamo, pitam jer imam 2-godišnjakinju doma a i ovako ću zbog carskog morat ostat 5-6 dana, pa mi se to učinilo dosta dugo. Hvala na odgovoru.
    inače je takva procedura...zaprime te dan ranije, navečer obriju (koliko se sjećam mislim da nema večere za tebe, ali nisam 100% sigurna)...u 5 ujutro te vode na CTG i mjerenje tlaka, prije 7 te sestre zajedno sa stvarima vode u prerađaonu...tamo čekaš da prođe vizita i obave zadnje pripreme za operaciju i onda te premjeste u salu...

inače ako znaš tko će ti raditi CR možda postoji mogućnost da se dogovoriš s doktorom da im dođeš to jutro oko 5...moja frendica se tako bila dogovorila sa Hafnerom (2008 godine)...

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Draga boxice, hvala ti puno na info, baš me to zanimalo. Mislim da ću znati tko će mi raditi CR i baš sam razmišljala jel postoji ta mogućnost da fino dođem u 5h ujutro već obrijana i krenem s procedurom. Ne znam što bih dobila s ti mda dođem dan ranije ionako neću jesti i piti nakon 21h,a doam ću se vjerojatno ipak naspavat (jako sam osjetljiva na hrkanje i oka ne mogu sklopit) a s obzirom da mi sliejdi roomin-in od bar 6 dana (ako me vene budu slušale) to za mene znač ii toliko noći nespavanja, pa da bar na CR dođem naspavana

hvala ti p uno puno na info jer ne bih htjela glumit neku razmaženu princezu sa zahtjevima samo me zanimalo što sam i pretpostavljala da i drugi dolaze na sam dan ujutro.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

sorry na tipfelerima...al zadni rooming-in od 9 dana, šta reći bila sam hodajući zombi...kad me nakon mejsec-dva vidjela cimerica nije me mogla prepoznat, možete zamislit kako sam izgledala ha,ha,..i eto opet idem na SD.

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

hvala ti p uno puno na info jer ne bih htjela glumit neku razmaženu princezu sa zahtjevima samo me zanimalo što sam i pretpostavljala da i drugi dolaze na sam dan ujutro.
    99% žena dođe dan ranije...ovo su ti rijetki primjeri da se dođe to jutro...
    mislim da najviše ovisi o doktoru hoće li ti to odobriti...
    inaće drugu trudnoću sam proživjela tri mjeseca na SD pa sam se i uvjerila da puno toga ovisi o tome jel se doktor ujutro digne na desnu ili lijevu nogu...

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja bi ti savjetovala da dodes dan prije cisto da ne ulazis u konflikte s doktorom. To je njihov posao i znaju sta rade, narucuju te dan prije zbog priprema i zbog toga da budu sigurni da ne jedes prije operacije. Znam da je to tlaka, i ja mrzim biti u bolnici i vec sam nekoliko puta potpisivala da odlazim na svoju odgovornost ali na tvom mjestu bi dosla dan ranije. Zbog svog i njihovog mira.

mali princ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Evo me friško sa SD...dakle, ukratko rezime! Spavačice možete nositi svoje, jer su njihove predebele, neke žene su čak bile u onim haljinicama za po doma. Na hodniku uvijek ima rezervnih plahti, tertra pelena i pampersica za bebe, i ovih njihovih spavačica, tako da si možete same mijenjati kad hoćete! Hrana je onako..hm.....bolnička....svakako pripremite nešto u torbi! Sestre sa pedijatrije dolaze presvlačiti djecu, ali nekako mi je logično da ćemo to same napraviti odmah kada vidimo da su se pokakali! Što se tiče samih sestara, dođu bez problema uvijek kad ih se pozove i pomognu! Ono što je meni bilo čudno je da su nas tek zadnji dan kad smo išle doma pregledali "dolje"! Bebica nema ujutro od 7-9, tako da se stigne ili odspavati ili srediti krevet i otiči po kavu poslije doručka i tuškanja!
    Ja sam u svakom slučaju zadovoljna...nije da sam se naspavala, ali puno mi je važnije da je mrvica bila samnom...sisao je kad je htio, tako da je već 3. dan navukao dosta mlijeka..pa smo sada bez brige doma! Ako ste preumorne sestre će odnjeti bebu i ako nemate mlijeka a on se dere, nahranit će ga! Ne rade nikakvu paniku oko toga! Posebno po ovim vručinama...nekoliko beba je dobilo povišenu temperaturu od deranja! Ako ima još pitanja...samo dajte! Dok ne zaboravim!
    I posebne pohvale za babicu Snježanu!!!!

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

mali princ, hvala ti na izvjestaju, sad jos optimisticnija idem gore!

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

koksy, jel ima kakvih novosti? sretno!!!

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

koksy, jel ima kakvih novosti? sretno!!!
    Makakvi, danas sam po novom terminu 40+2. Bila u rodilistu na ctg-u i nista, kontrola za 2 dana u trudnickoj. Ne zuri se malcu ocito, ne shvaca kolko je mami vruce...

mali princ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Joj znam kako ti je! Meni je bilo 41+4!! Već sam se sama znala tamo i izvagat i postavit i očitat ctg! Svaka 2 dana gore! Jesu ti počeli gledati plodnu? U svakom slučaju sretno!!!!

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Evo me friško sa SD...dakle, ukratko rezime! Spavačice možete nositi svoje, jer su njihove predebele, neke žene su čak bile u onim haljinicama za po doma. Na hodniku uvijek ima rezervnih plahti, tertra pelena i pampersica za bebe, i ovih njihovih spavačica, tako da si možete same mijenjati kad hoćete! Hrana je onako..hm.....bolnička....svakako pripremite nešto u torbi! Sestre sa pedijatrije dolaze presvlačiti djecu, ali nekako mi je logično da ćemo to same napraviti odmah kada vidimo da su se pokakali! Što se tiče samih sestara, dođu bez problema uvijek kad ih se pozove i pomognu! Ono što je meni bilo čudno je da su nas tek zadnji dan kad smo išle doma pregledali "dolje"! Bebica nema ujutro od 7-9, tako da se stigne ili odspavati ili srediti krevet i otiči po kavu poslije doručka i tuškanja!
    Ja sam u svakom slučaju zadovoljna...nije da sam se naspavala, ali puno mi je važnije da je mrvica bila samnom...sisao je kad je htio, tako da je već 3. dan navukao dosta mlijeka..pa smo sada bez brige doma! Ako ste preumorne sestre će odnjeti bebu i ako nemate mlijeka a on se dere, nahranit će ga! Ne rade nikakvu paniku oko toga! Posebno po ovim vručinama...nekoliko beba je dobilo povišenu temperaturu od deranja! Ako ima još pitanja...samo dajte! Dok ne zaboravim!
    I posebne pohvale za babicu Snježanu!!!!
    Mogu samo potpisati sve gore napisano. Bas tako je i meni bilo. Ne znam koja je bila babica, ali znam da nije bilo epiziotomije .

iva_777 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Evp jos jedne koja se sprema na Sv. Duh kroz mjesec dana. Imam samo jedno pitanjce...sve pisete o spavacicama, a ja ih ne volim nikako. Logicno na porodu cu imati, ali zanima me mogu li kasnije nositi donji dio pidzame i majicu ili bas MORAM biti u spavacici?

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

spavaćice su praktičnije radi vizita jer ako imaš pidžamu onda ih trebaš dočekat sjedeći na krevetu u gornjem dijelu pidžame i dolje gola pretpostavljam jer ne znam kako bi te drugačije pogledali.

možda da imaš spavaćicu kad je vizita pa se presvučeš u pidžamu.

ja vjerojatno idem na carski pa u tom slučaju isto planiram pidžamu jer me ne gledaju dole nego šav ispod trbuha a i praktičnije mi je zbog dojenja mogu prekrižit noge dok dojim i lakše se namjestit dok sjedim na krevetu nego sa spavaćicom.

kovrčava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

spavaćice su praktičnije radi vizita jer ako imaš pidžamu onda ih trebaš dočekat sjedeći na krevetu u gornjem dijelu pidžame i dolje gola pretpostavljam jer ne znam kako bi te drugačije pogledali.

možda da imaš spavaćicu kad je vizita pa se presvučeš u pidžamu.

ja vjerojatno idem na carski pa u tom slučaju isto planiram pidžamu jer me ne gledaju dole nego šav ispod trbuha a i praktičnije mi je zbog dojenja mogu prekrižit noge dok dojim i lakše se namjestit dok sjedim na krevetu nego sa spavaćicom.
    Koliko mene sjećanje služi, na viziti i carice moraju dolje biti pregledne, jer pritišću trbuh iznad rane i gledaju što se dolje događa, dakle spavaćica je svakako primjerenija.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj iva_777 prvotno napisa Vidi poruku
    Evp jos jedne koja se sprema na Sv. Duh kroz mjesec dana. Imam samo jedno pitanjce...sve pisete o spavacicama, a ja ih ne volim nikako. Logicno na porodu cu imati, ali zanima me mogu li kasnije nositi donji dio pidzame i majicu ili bas MORAM biti u spavacici?
    kombiniraj kako ti odgovara. ja sam nemilice trošila njihove spavaćice noću i prvi dan i tuširala se kad god bih ulovila par minuta. onda bih se presvukla u flanelske hlače i rodine majice da se ne osjećam bolnički i bolesno.

mali princ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Eto, kao što ti kažu....možeš biti u pidžami, barem sam ja vidjela da je bilo mama u pidžamama, za svaki slučaj si ili poneseš jednu svoju ili uzmeš te njihove ako će ti netko prigovarati! Nama nitko nije govorio u čemu da budemo, a pregledali su nas samo zadnji dan i to je sestra najavila, tako da se za tih 30 min presvučeš u spavačicu! Problem sa ovim njihovima je taj što su stvaaarno predebele za ove vručine!!!

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

paket onih tufera za u grudnjak da mlijeko ne procuri preko (ne mogu se sjetit kak se to zove)
    Moram prokomentirati da je riječ o jajtučićima za dojilje, iliti cicobranima kako ih ja od milja volim zvati, što je bilo fora kada sam MM-a poslala da mi kupi iste pa je imao problema dok je teti u DM-u objasnio što treba s obzirom da ih nije mogao naći.
    Drago mi je da je stanje na SD kod poroda i na odjelu takvo kakvo je, da nema problema i slično s obzirom da i mene čeka posjeta tamo u 11. mj.

iva_777 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Hvala vam svima na odgovorima...tako sam se i nadala jer ako moram skinuti gace da me pogledaju meni nije problem skinuti i pidzamu :D

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

A daaa...jastucici....ma bila mi je ta rijec na vrh jezika tj. prstiju al nikako ju izvalit.

E ima nesto sto mi nikako nije jasno koliko god puta procitala zadnjih par postova. Ko ustvari presvlaci bebu?? Ja sam se pripremila na to da cu ja, svaki put. A vidim da i sestre to rade...S mojim ili njihovim pelenama?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

u principu delaš sve oko bebača ti,osim ak hoćeš da ti to sestra napravi s pelenama koje ti hoćeš bilo tvoje bilo njezine (bolničke).

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Za mijenjanje pelena - samo ti ujutro nakon kupanja kad vraćaju bebe sestra pita da li netko treba pomoć u mijenjanju pelene, kasnije tijekom danas nas nitko više nije pitao pa ako ti je trebala pomoć onda si morala zvoniti da ti dođe sestra za bebe i promijeni pelenu.
    Ja sam samo prvi dan htjela da ona premota zato da vidim kako zamotavaju one tri tetra pelena (te ravno, te trokut, te oko nogu...kao da će bebac pobjeć).

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Kakve sad 3 tetre? Siroko povijanje? Pa zar se to uopce radi u bolnici? Jel moram i ja tako ako cu sama presvlacit?

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Koksy bebek bude zamotan u tri tetre. Znači ima benkicu i do ispod pazuha je zamotan u tetre. Kad sam rodila Karla i išla ga sama prematati nisam to složila ko sestra ali je ona rekla da nema frke i da ak mislim da je malenom vruće da ga ni ne trebam omatati.

mali princ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Znači...ujutro ti se vrati sa kupanja premotan, nama je svaki dan jednom došla sestra i pitala jer treba premotavanje! Inaće ako ne možeš sama, pozvoniš! Nosiš svoje maramice, kremicu i par pelena jer u glavnom ima na hodniku njihovih pampersica, ali ako ponestane da imaš svoje!
    Ove tetra pelene nisu široko povijanje nego su bebama inaće gole noge, pa su zamotane u tetre i automatski ti je laganije hendlati sa njima! Inaće ih oni nose u jastucima, aali čim ti dođe u sobu izvadiš ga iz toga, pogotovo po ovim vručinama!

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

koksy, ništa ne brini, ako želiš i možeš se sama brinuti za bebu, sestre ništa ne pitaju i ne prigovaraju, stvarno su najsretnije ako netko sam hendla svoju bebu kako god želi. Možeš je prati s čim ti želiš, presvlačiti kad ti želiš, nositi, izvaditi iz onog jastuka...ako se sama snalaziš, ništa ne pitaju.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Super mi sve to zvuci! I zelim sve sama, zato sam i odabrala SD. Hvala cure!
    Jos samo da mladi gospodin odluci doci, danas punih 41 tj. po novom terminu...

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ajde vi koje ste hodocastile u trudnickoj kao ja sada recite mi jel Hafner jos uvijek ponedjeljkom tamo? Ako je jel ujutro il popodne? Sutra idem, nisam narucena i htjela bi k njemu a nemam pojma kad da idem.

mali princ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ja sam isto hodočastila kao i ti s obzirom da sam rodila 41+3! Bila sam ponedjeljkom i ujutro i kasnije, ali nisam naletjela na njega. Počeli su ti godišnji, tako da ih pola nema i koliko je meni zadnji put sestra u trudničkoj rekla, navodno nema ni ambulante popodne! Mi smo par puta duže ostali na pregledu, a bili naručeni u 12 i na kraju smo nalaze ctg-a nosili gore u rađaonu da nam doktor očita jer dolje više nije bilo nikoga!

Stranica 7 od 10 PrviPrvi ... 56789 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •