Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 86

Tema: jeste li dobile bon ili paket "sretna beba"?

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno jeste li dobile bon ili paket "sretna beba"?

pitanje za friške mame: jeste li se u rodilištu susrele s paketom "sretna beba", bilo da ste dobile paket ili bon za njegovo podizanje? ako jeste, molim vas da navedete datum i o kojem se rodilištu radi.

dakle:

a) jeste li dobile paket, i jeste li morale ostaviti osobne podatke?

b) ako niste dobile paket, jeste li dobile bon s kojim možete podići paket u apoteci i jeste li morale ostaviti osobne podatke?

hvala

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

mi smo još hvala Bogu u komadu, ali sam nekidan nakon pregleda kod dr. dobila "Paketić za sreću" unutra je nekakva knjižica o trudnoći , uzorak kreme za pelenski osip, uzorak praška za rublje i kutijica vitamina za trudnice, također uz knjižicu se dobije i nekakva dopisnica na koju treba upisati svoje podatke i poslati da " osiguraš" da ćeš dobiti paket "Sretna beba".

eto ne znam koliko je to bitno, ali meni je novost.

e, da i knjižica je definitivno uvod za propagandu adaptiranog jer ima ono kao najbolje je dojiti, ali nije bad jer ako date flašicu radost hranjenja novorođenčeta se širi na ostatak familije itd...

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

znači, ipak podaci

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

dašta

Citiraj kerida prvotno napisa
    također uz knjižicu se dobije i nekakva dopisnica na koju treba upisati svoje podatke i poslati da " osiguraš" da ćeš dobiti paket "Sretna beba".
    kerida, kako se to "osiguraš"? pošalju ti paket doma?

a knjižica je već legendarna...

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

koja knjižica?
    čija?

Ana29 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

nisam dobila paket "sretna beba", ali jesam onaj "za sreće" u kojem je bila dopisnica koju sam poslala i NIKADA ništa nisam dobila :?

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

koliko sam skužila " osiguraš" se da te "Sretna beba" ne zaobiđe u rodilištu

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

nema SB više po rodilištima.
    sad ulaze na još manja vrata: dijele bonove pomoću kojih se paketi dižu u ljekarnama!
    JAKO im je stalo da pokažu svoj altruizam i nesebičnost u dijeljenju poklona!
    Zar nisu više i sami sebi - sumnjivi

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ako se ja jos racunam pod friske mame onda:
    dobila sam paket, uzela sve sa rezervom ko i inace, podatke nisam ostavila jer sam vec i sama znala cemu to sluzi i savjetovala cimerice da ne daju podatke ako ne zele da ih maltretiraju, onda nakon svega toga vidjela i vasu "borbu" protiv sadrzaja 8)

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    nema SB više po rodilištima.
    ja moram priznat da je isto lipo dobit takav jedan paketic, samo kad bi sadrzaj bio prikladniji i sa ljepsim i tocnim informacijama, npr mozda da bude ova vasa knjizica koja jos nema naslova

Ana29 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Moja frendica rodila u 12/2007 u Merkuru i dobila paket

ivana b avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Početak 12.mj, Petrova, svima na katu su podijelili. Nisam ostavila podatke ali sam paket uzela 8)

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja sam rodila prije 2 tjedna dobila paketić kao i onaj kod ginekologa ! Što se tiče paketića nije uopće bio loš u smislu nekih reklamnih proizvoda za njegu bebe i mame ! Npr. Pantexsol mast ( do sad sam koristila Bepanten ), a spomenuti Pentaxsol nije uopće loš ( gotovo isti kao Bepanten, a i nekih 15 kn je jeftini što je nekim roditeljima znatna razlika ) , Sudokrem i slične stvarčice koje pomognu! Što se tiče dojenja nisam našla ništa što bi me natjeralo ili navelo da prestanem dojiti ili odustanem !!!
    Misli da je više od osobe do osobe . Naime sad sam se to uvjerila u bolnici, izmjenom cimerica ( u sobi ) većina ih je lako ´´odustajala´´ od dojenja. Naročito ako nisu uspjele prvo dijete dojiti ( ili je to dojenje trajalo mjesec dana ) sve su već kupite adaptiranu hranu …………………… s teorijom da nema mlijeka ´´ obiteljski nema mlijeka ´´ i tralalalala. I ako im ti pokušaš objasniti kao i sestre da doje kako da stave bebicu one i dalje vjeruju samo sebi i da nemaju mlijeka ! A tebe koji objašnjavaš možeš ti to eto ide gledaju te kao budalu !!! Ja sam dala svoj primjer gdje sam se s prvim djetetom mučila 2 mjeseca oko dojenja ( i što sam sve radila da bih dojila dijete ) gledali su me kao BLESAVU bez obzira sto smo mi uspjele na kraju dojiti 14 mjeseci :D !

Primjer: gospodja do mene doji malenog i kao nema mlijeka ( doista to bi mlijeko krenulo za 1 dan jače jer maleni super vuće i drži siku ! Ali njena teorija je da ona nema mlijeka, a čitav dan je popila 1 cašu vode ( tekućine ) i sad joj ja kažem pa popij bilo što tekuće ona te gleda kao ludjakinju koja brije o dojenju djeteta kao nečem naj naj boljem !

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja planiram odbiti paket i ne dati podatke

Gogica 24 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja sam dobila paket, podatke ako se ne varam upisala sestra :?

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mozete nam dati podatke za 2008. godinu, ne treba prije

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

baš kad sam ja rodila ponestalo im je paketa a ni bon nisam dobila. ništa

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

nina, poanta je da ga NE dobiješ

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nije im ponestalo, dobili su dopis ministarstva zdravstva da se sretna beba vise ne dijeli u rodilistima
    kako je rodi, ali i hrpi drugih institucija i pojedinaca trebalo puno truda, godina i uvjeravanja da u tome uspijemo, moji smajliji bi bili :D 8)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

uletila

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

pročitala sam jučer knjižicu o trudnoći iz onog paketića od ginićke i moram reći da su ljudi koji su je napisali to učinili vrlo površno.
    mislim da može biti edukativna jedino za nekoga tko nije imao pojma što je trudnoća-uopće :?
    a i u tom slučaju ima informacija taman toliko da te zbuni, da ne kažem da ima informacija koje su netočne.

Arwen avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

mislim da je u MOJE DIJETE preko cijele stranice reklama za paket i gdje ga se može dobiti piše ljekarne i .... :/

Alkemicarka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

U 1. mjesecu ga dobila u Petrovoj, ne vidim ništa loše u njemu. Nisam dala broj telefona nego samo adresu i mail, pa ako me udave s nečim to lako može završiti u smeću.

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam odbila i nisam dopustila nikakvo upisivanje mojih podataka. Tako da me sada nitko ne gnjavi telefonom i punim pošt. sandučićem (kao prvi puta).

Ne znam zašto je tako teško reći: Ja ne bih bon (paket). Hvala!
    Pa ne može mi ga silom ugurati u ruke.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj Arwen prvotno napisa
    mislim da je u MOJE DIJETE preko cijele stranice reklama za paket i gdje ga se može dobiti piše ljekarne i .... :/
    :shock:

Može detalji o ovome na pp, ako znate kako to funkcionira? Ne mogu vjerovati.

ivana b avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Eh da..kad sam bila prije tjedan dana kod ginekologinje bila je jedna trudnica ispred mene i čula sam (istina, iza zatvorenih vrata) da joj daje neki paketić, mislim da je rekla Sretna beba ili nešto sl.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

paketic za srecu, isto anfapov

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja sam dobila paketić kod ginekologa. Zapravo, dobila sam ih 3 jer je sestra svaki put zaboravila dati paketić kad je bila neka trudnica pa je dala meni da doktor ne skuži da ih je previše ostalo Dobro su mi došli uzorci Sudocrema jer sam imala rane od dermatitisa.

U rodilištu sam dobila paket Sretna beba i bila oduševljena kad sam skužila da je unutra bočica Jane jer sam bila jako žedna poslije poroda. Dala sam podatke iako nitko nije rekao da je to uvijet za dobivanje paketa. Jučer sam dobila poštom reklamu za pampers i neki mikser.

Muca avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

21.12.2007.
    Petrova
    dobila paket

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

4.3.2008.
    Karlovac
    Ponudili mi bon za preuzimanje SB paketa u ljekarni.
    Rekla: Ne hvala.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Super je paket, ponudili i dobili, jako sam zadovoljna, dojimo.... :_)

Ivany avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja sam rodila prije 17mj. dobila paket i dala podatke.
    Nitko me nikada nije zvao telefonski, šalju mi samo za pampers promotivni materijal ali mi nismo bili zadovoljni s njihovim pelenama pa koristimo druge. 8)

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

molim vas cure, napisite datum i bolnicu u kojoj ste dobile paket.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Na prošlom pregledu kod ginekologice u Puli dobila sam vrećicu na kojoj piše "paketić za sreću", unutra je brošura o trudnoći, uzorak deterdženta za rublje, Sudocrem i gel za pranje intimnih dijelova, priložen je kupon u kojem traže tvoje ime, prezime i adresu te rodilište u kojem planiraš rodit, kako bi te oni lakše kontaktirali i mogli ti uručit paket "sretna beba". Sve je to popraćeno njihovim lijepim željama za što ugodniju trudnoću i porod. :/

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

topic je postao nepregledan pa sam splitala raspravu o knjižici i ostalome ovdje: o SB, knjižici za roditelje i podršci dojenju u rodilištima

molim da ovdje nastavimo samo s popisivanjem tko je dobio paket/bon.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

dobila u bolnici - SD i ispunila listić sa podatcima.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

kad je to bilo? nisam skužila - dobila si paket ili bon?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

molim vas napisite datum, bitne su nam info iz 2008

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

evo cure poslale ste mi mail, pa vam odgovaram na topicu: nije bilo u 2008. nego 2007. Sorry, nisam skužila da tražite samo info iz 2008. Dobila sam jedno 7 sati nakon poroda, prije stigao paket nego dijete (04.06.2007.). Naravno, mislim na onu jutarnu vizitu djeteta u 7 sati - sada čujem da je tamo rooming in. I nisam baš gledala sadržaj paketa, uglavnom sam sve bacila osim knjižice Moja prva godina, sada sam se i te knjižice rješila jer me uzrujavala.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

hvala

Ivany avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Moja kuma nema internet pa pišem u njeno ime.
    Rodila je 5.1.08. u KBOsijek i dobila je bon za podizanje paketa u ljekarni.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ima li sanse da netko fotografira taj bon?
    jel rijec o bonu koji tiska rodiliste ili su bonovi anfapovi?

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

hop

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

cure nemojte se ljutiti ali ja ne kužim ,što je loše u svim tim bonovima i paketićima? uskoro trebam roditi u vinogradskoj pa me zanima što ako se s tim susretnem ?

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Stvarno ne razumijem koja fama oko tog paketa. Ja ga dobila, dala podatke i nitko me ne maltretira... Knjižica koja se nalazi unutra po mom mišljenju je ok. Za vrijeme trudnoće visila sam stalno na rodinom forumu i bila uvjerena da ću dojiti dok Filip ne krene u školu, ali šipak... negdje s 3,5 mjeseca moja mljekara presušila i osjećala sam toliko grižnju savjesti zbog toga, pala u depresiju, osjecaj manjevrijednosti, grozote i to sve zbog tolikog napadnog promicanja dojenja na rodinim stranicama. A u knjizi samo piše da nije kraj svijeta ako ne uspiješ dojiti dijete i da postoji i malo čari u hranjenju na bočicu, i tata može nahraniti svoju bebicu....

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

hvala anjica

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Marca prvotno napisa
    A u knjizi samo piše da nije kraj svijeta ako ne uspiješ dojiti dijete i da postoji i malo čari u hranjenju na bočicu, i tata može nahraniti svoju bebicu....
    i mi kažemo da nije kraj svijeta.
    Ali educiramo kako bi bilo što više mama koje nisu "presušile" sa 3,5 mjeseca bebine starosti.

a tata može i usisavati dok mama doji.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

educiramo kako bi bilo što više mama koje nisu "presušile" sa 3,5 mjeseca bebine starosti
    jel? to vam je cilj? da svi presuse, krasno

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •