Citiraj spunky125 prvotno napisa Vidi poruku
ana.m-bebu dobiješ nakon 2, 3 min i bude ti na prsima oko sat, meni 75 min ( i pitaju te jesi uspjela podojiti). bio je i mm s nama. nakon toga sam bila na hodniku nekih sat vremena gdje su me pogledavali ,koliko krvarim, maternica jel se steže i tako.pretpostavljam da je i mm mogao ostati, ali poslala sam ga franu, a i bila sam grogi od injekcije. u 12. 10 sam u sobi,a beba stiže nakon 10akmin,i tako svima, uključujući i žene na carskom.

sestre korektne, osim 1 smjene, ali dobro.

stolček nema, imaju svemirske krevete koji se daju podesit u koji položaj želiš, ja sam skoro pa sjedila. bili su ok, iako babica koja je nadzirala porod je bila loše volje, ostali svi korektni.

moje iskustvo ok-bila sam skeptična prema roomingu, ali sada sam za, to je super, možeš se od 1. dana brinuti za svoje dijete, dojiti ga na zahtjev i imati pomoć sestara s pedijatrije ako nešto šteka, guštati u njemu,presvući ga kad želiš(iako su neke mame prigovarale što ih se potiče da previjaju svoje dijete).
Ove mame moram priznati da ne kužim - mislim, a kaj misliš ko će ti previjati dijete kad dođeš doma? Sv. Petar?!
Dakle pozitivne reakcije.. Super.. Ma ja sam sva zbunjena - ni sama ne znam di bih, a uplašili su me malo postovi da te kao neće primiti ak nisi iz Zagreba... (što ja jesam, samo sam odselila u Istru prije 3 godine)