Moram pohvaliti mladu babicu Anu (crna duga kosa u rep) stvarno super babica, porod mi je bio ekstra brz (20 minuta) a ona je pomogla da ne puknem... Bebe ne hrane dohranom, i to rade samo iznimno na velike i stalne zahtjeve majke te uz upute o važnosti dojenja za bebu.
Gužve prošli tjedan i nisu bile, bilo je čak i praznih kreveta. Dan kad sam došla bilo je 17 otpusta, a kad sam odlazila 5. Dakle ovisi o danu...
Hrana je ok, ali tko izbjegava npr. mahunarke teško da će jesti jer su tamo od 3 dana 2 dana bile mahune, jedan dan za ručak a drugi za večeru...
Otpusti su 3 dan s tim da se dan poroda računa kao nulti dan za vaginalne porode...

WC papira i sapuna ima, čisto je... jedino što nema tople vode cijeli dan već samo ujutro... bebe se odvode oko 8 ujutro i vraćaju ih oko 9:30 h
Dojenje se potiče, za mame koje su odlučile dojiti idealno okruženje, u suprotnom djeluje frustrirajuće (vidjela cimericu iz prve ruke, odlučila je ne dojiti blizanke, te se svaki dan ubjeđivala s osobljem i molila da bebe nose na dohranu...)... Sestre dolaze kad ih se pozove, i naprave što se od njih traži... slobodno zvonite pitajte, tražite pomoć/savjet ako vam treba...