Pokazuje rezultate 1 do 50 od 498

Tema: SD - najnovije - (2. dio)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Ana, ekg možeš isto obaviti na sv.duhu, reci im samo da ti je hitno radi anesteziologa. Dofuraš im uputnicu,pregled traje doslovno 2 min i možeš odmah dobiti nalaz. Oni su ti dolje kod kardiologije,pitaj. Krv ti je isto najbolje na sv.duhu jer tamo imaju sve te pretrage, natašte ujutro do 9 primaju. Laboratoriji su ti kada uđeš na glavni ulaz odmah ravno pa dolje. Kad sam ja bila,došla oko 8 nije bilo žive duše. Nalazi gotovi sutradan. Onda s tim nalazima kod anesteziologa na razgovor i to je to. Praktički sve možeš obaviti gore u 2 dana.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Annie prvotno napisa Vidi poruku
    Ana, ekg možeš isto obaviti na sv.duhu, reci im samo da ti je hitno radi anesteziologa. Dofuraš im uputnicu,pregled traje doslovno 2 min i možeš odmah dobiti nalaz. Oni su ti dolje kod kardiologije,pitaj. Krv ti je isto najbolje na sv.duhu jer tamo imaju sve te pretrage, natašte ujutro do 9 primaju. Laboratoriji su ti kada uđeš na glavni ulaz odmah ravno pa dolje. Kad sam ja bila,došla oko 8 nije bilo žive duše. Nalazi gotovi sutradan. Onda s tim nalazima kod anesteziologa na razgovor i to je to. Praktički sve možeš obaviti gore u 2 dana.
    Joj, hvala ti puno, bitno je da se ne moram naručivati...
    Anesteziologica me naručila na dan pregleda, pola sata ranije...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •