Laki su s dripom i prokidanjem vodenjaka. Užasna im je gužva i ubrzavaju porode samo tako.
Rodila sam prije 2 tjedna, došla sam 7 cm otvorena s trudovima svake prijestupne.
Htjela sam što prirodnije roditi, ali kako je već bio puni 41 tjedan više nisam htjela čekati jer se nisam mogla ni kretati, ni sjediti, ni spavati zbog položaja bebe.

Imaju istu shemu kao i prije 3 godine kad sam prvi put bila. Klistir, prokidanje vodenjaka i drip.
Istina, beba je bila vani za manje od sat i pol od dripa. No kod mene je možda malo drugačija situacija, nisam imala svoje trudove, nikako da se ustale nekim ritmom.

Na kraju se ipak sve svede na to da oni znaju bolje i procjenjuju ugroženost tebe i bebe. Meni je s bebom bilo sve super, ali meni je zaostao dio posteljice i krvarila sam puno previše, tako da su me na kraju uspavali da vide zašto krvarim. I tako dok sam ja bila u boksu još 4 sata nakon poroda, moje cimerice su rodile u predrađaoni kolika je gužva bila. Obje su dobile drip, jednoj je vodenjak pukao sam, drugoj su ga jedva prokinuli s čak dvije one igle.