Citiraj YoungMummy prvotno napisa Vidi poruku
I ja planiram uskoro na Sv Duhu roditi, pa imam par pitanja (ispricavam se ako pise negdje prije u tekstu, gledala sam zadnjih par strana i nisam nasla):
1. Kako funkcionira rooming-in, dal su bebe i cijelu noc u sobama ili ih odnesu ono izmedju ponoci i 5 ujutro kako je prije bilo?
2. Postoji li mogucnost za platiti apartman (odnosno jednokrevetnu sobu)apartman?
3. Sto se moze jesti na porodu? (meni je prvi trajao cijeeeeli dan, a bila glaaaadna, tad sam samo cuclala one bombone od fruktoze, nisu drugo dali, pa me zanima jel su sad olabavili s tim pravilima i sto bih si mogla uzeti)
Puno hvala!!!
1. bebe su cijelu noc s mamama (i od ponoc do 5 ujutro)
2. nisam sigurna, al mislim da na Sv. duhu nema apartmana (barem ja nisam skuzila, dok sam dvoje djece gore rađala)
3. meni su ručak donijeli u predrađaonicu(kojeg naravno nisam mogla pojesti , bila sam tamo od jutra al bez trudova, i rodila sam tek navecer, zapravo nisu bili sigurni idem li doma ili cu ostati. Kad je zadnji ctg pokazao da ipak ostajem (kasno popodne), pred porod su mi dopustili samo vodu (rodila sam navecer).