-
Osoblje foruma
ja se nadam da ce ti biti i bolje 
pratnja moze kad se udje u box. kad se ulazi u box ovisi, cini mi se, najvise o guzvi.
tecaj traze, ali muza nisu trazili. bit ce jer smo box dobili 5 do 12, na sam izgon.
za cijepljenje sam pitala vec u boxu, kada se cijepi i da li mogu birati sta zelim, sta ne. primalja mi je rekla da misli da je drugi dan, ali da ce zapisati i da cu sve onda reci kada dodje pedijatar/sestra za bebe na babinjacama.
kad sam dosla na odjel, dosli su mi referirati sve o bebi, dati mi je, pokazat dojenje i ispuniti neke formulare. cim su dosli vec su znali da imam zelje sto se cjepiva tice, imali su info iz radjaone, pitali su me jesam svjesna svih rizika i da ispunim formular u kojem pise sta se cijepi, sta ne i na kraju moj potpis.
na otpusnom pise sta je cjepljena, sta nije i opaska na zahtjev majke.
nikakvih problema nije bilo.
meni je protiv hepatitisa cjepivo 24h nakon sto je rodjena totalno nebulozno. s obzirom da ce se starija cijepiti tek s 12g u skoli ne vidim zasto bi se mladja cijepila cim ugleda svjetlo dana samo jer je rodjena 2012. a ne 2006. ko starija.
savjet za rodiliste: ici sto kasnije. fakat doci na ono 5min do 3 min trudova.
mislim, meni je sam doktor dok smo jos pricali o VBAC rekao da ne dolazim prije 7-5min.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma