-
poklon za sv.potvrdu?
pomagajte,dajte mi prijedlog za poklon,radi se o muškom djetetu? što se sada daruje?
-
Kako koje dijete. I ovisi kolike su ti mogućnosti. I kako koja Sveta Potvrda. Ako pristupa sakramentu s vjerom, onda svakako Biblija. Ponovno su u modi ručni satovi kod mladih. Mladi vole svako malo nove mobitele.
Sugeriram kvalitetan sat ili komad nakita (muška narukvica) radije nego potrošnu robu poput mobitela. Da bi mu ostalo za malo trajniju uspomenu na taj dan i njegove kumove.
Posljednje uređivanje od ljiljan@ : 06.02.2010. at 23:24
-
Ja bi poklonila tortu i novce...ili bi ga pitala što mu treba...
-
Ima mm jednog jedinog kumića, pa smo mu kupili kameru. Bio je oduševljen.
-
Ovdje je običaj da se kupuju skupi mobiteli, kamere, nakit ! Mi smo našeg kumića pitali jel' bi rađe mobitel ili bicikl! Izabrao je bicikl!
-
-
MM je kum na krizmi u četvrtom mjesecu, imam osjećaj da danas klinci sve imaju pa ih je stoga teže i iznenaditi, mi razmišljamo o novcima pa neka si sam kupi što želi, a na kraju ćemo ga najvjerovatnije pitati što želi
-
meni su pokloni od par 1000 kn totalna glupost
Posljednje uređivanje od Zara1 : 25.02.2010. at 23:26
-
...i neprimjerni za dijete od 13-14 godina
-
Slažem se sa Zarom, čudni smo mi ljudi što se manje ima to se više troši! Mi smo u planu dati 500kn , ili neki poklon za koji bi pretpostavili da bi mu se svidio + sitnice za ukućane.
-
ja sam prošle godine od MM-a sestri dala 500 kn, kupila skejtbord (sama je to tražila) i parfem
čisto ok poklon 
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma