Citiraj Lukina mamma prvotno napisa Vidi poruku
Mi smo sad u fazi da tijekom dana jako malo spava. Sjećam se da je tako bilo i s Lukom. Premala je da bi se nečim sama zabavila pa ju stavim na jastuk i tako se družimo doslovce satima. Odložim je u košaru i nakon par sekundi počne protestirati. Ne stignem ništa po kući raditi, već upalim TV pa gledam britanske sitcomove i istovremeno nju mazim... ne znam što bi drugo... Nije umorna, uspavljjivanje ne pomaže, oči velike, ona se smije, vesela je... ne spava joj se. Tad niti ručak ne skuham pa jedemo sendviče na opće veselje mojih muških...
a jel ti cendrava ako ne odspava konkretno preko dana?
moj je nemoguć, ne može ga ništa umiriti, samo traži na ruke, nunaj, nosaj, uspavljuj, šakice trpa u usta, moju majicu, što god... viče, protestira i tako.
škužila sam da ga moram uspavljuvati tijekom dana da mi odspava čim više jer je onda i navečer i noću lakše.
a bori se protiv sna, oči mu se sklapaju, jedva gled,a trlja ih ali nikako u san...
evo danas je odčorio popodne 2,5 sata u komadu, a ujutro oko 45 minuta i odmah nam je lakšsa večer. jest da ga uspavljujem na cici i na rukama već dva sata, ali barem ne protestira toliko...