-
evo kod nas je ofenziva preko dana..bebolinac spaava svega možda 3-4 puta po pola sata, i to isključivo ljuljanjem u kolicima i to preko ruba tepiha da se drnda..
jako je znatiželjan i stalno bi se družio i ko da jedva čeka da se probudi..ili je tip koji misli da dan nije za spavanje...hehe
ali zato smo ga navečer naučili da spava u krevetiću,i to smo bili primorani jer nije htio više na rukama, bacao se , trgenjao..
ali i navečer budemo uz njega, tapkam ga po guzi i on zaspi za 5-10 min jer već bude premoren. i spava od 21,30 -4, 30, onda papa i nastavi spavati, ali ko što je netko već gore rekao to više nije onaj čvrsti san, već ga čujemo da malo kenjka i, mlati nogicama i tako.spava do negdje 8,00.
nemam ništa protiv uspavljivanja koje ne traje predugo i ako beba nakon toga odrapi dobar komad sna,čak mi je lijepo gledati ga uvečer kako se smiruje i tone u san..
ali preko dana ako ga stavim u krevetić on poludi, kao da nikad ne spava u njemu..
i sad evo ne znam kako da ga privolim da i danju spava u njemu..
ako ga stavim on seizvija, okreće, nekad mi se i smije ko da mi hoće reći :"pa šta hoćeš od mene, neću ti ja sad spavat"
ak netko ima kakav savjet dobro bi mi došao
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma