Citiraj anamix prvotno napisa Vidi poruku
moj maleni se uspavljuje iskljucivo nosenjem ili skakutanjem na pilates lopti, a zatim ga stavljamo da spava na nama jer sam moze odspavati ukupno 5 minuta. u jednom popodnevnom spavanju (onom dugom od 2-3 sata) ga negdje na sredini smijem spustiti, ali samo na trbuh. ako fulam trenutak - budi se. nocu ne spava na nama, vec na ledjima ili boku, ali kraj mene. i da, lakse ga je uspavati navecer ako tijekom dana ulovi vise sna. prek dana je optimalno da odspava 5 sata (u tri navrata), ali na meni...nemate pojma kako sam sretna zbog toga. jel imao tko takvu situaciju i kako je rjesava? i ne kuzim to s krpicom. moze li mi to netko objasniti? mozda bi mu neka metoda tjesenja upalila da bar pola sata spava sam jer ja sam poluluda
i nasa situacija je skoro ista, dneno spavanje iskljucivo na meni u marami, a nocu pored mene na boku ali ponekad i na meni . Sve po kuci ukljucujuci i kuvanje uspem obaviti sa njom u marami.
ja sam istu situaciju imala i sa starijim i veruj to jako brzo prodje pa ce ti jos i nedostajati kad se osamostali