Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: gljivice?

silverinne avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno gljivice?

rodila sam prije dva tjedna i u porodu su mi stavili kateter nakon kojeg sam u roku od jednog dana razvila groznu upalu mjehura i bubrega i pila sam novocef. nakon toga mi se na unutarnjoj strani unutarnjih usana javlja crvenilo i svrbi me. nisam puno puta imala gljivice dolje al ako se dobro sjećam, takav je bio osjećaj. sad vidim da su se proširile i na prste na rukama (točkice koje svrbe) a počele su me svrbiti malo i cicke pa se bojim da dojenjem mišiću to ne prenesem. sutra ću zvati ginekologicu, ali ima li tko ideju kako da si do tada pomognem?

sunce moje malo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

piti puno probiotika (ili ako ti ne pašu kao što meni nisu pasali poslije poroda- kupi u ljekarni od prolifa dražeje koje se cuclaju).
    ako bradavice svrbe (pogledaj teme o sooru)- možeš mazati s rojazol oralnim gelom.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

i sama imam sličan problem, pila sam antibiotike mjesec dana i sad sam skužila da sam dobila gljivice, da li ona plimicol krema može uz dojenje?

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ista stvar...čim sam došla kući upala mjehura, novocef 10 dana i sad sve svrrrrrrrrrrrrbi...Mažem se kanestenom pa ćemo vidit...Kvragu oni i njihovi kateteri!

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Meni kod gljivica uvijek pomogne kanesten krema. Mama je imala gljivice na prstima i odmah joj je prošlo uz Canesten kremu a ja znam ponekad imati problema sa intimni dijelovima gdje mi ta krema također pomogne.
    Kupuje se na slobodno u ljekarnama samo pitaj dali ima kakvih kontrindikacija što se tiće dojenja.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Kod mene je bio isti slučaj,nakon poroda upala mjehura i bubrega,nakon antibiotika gljivice.
    Telefonski sam se raspitala kod svog doktora opće prakse za savjet,pošto sam dojila,rekao mi da kupim Canesten kremu,nakon dva dana je već bilo puno bolje.

gorka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ja bih ipak u ovako ranom babinju otisla ginekologu/ici

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ispiranje toplom vodom sa sodom bikarbonom pomaže protiv gljivica bilo gdje na tijelu... možeš pokušati. Ali svakako i kod doktora!

EvaMONA avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ne znam koliko je povezano, ali nekom će možda biti dobra info. Ja sam na porodu odbila kateter upravo zato jer česti imam upale mjehura i nisam se nakon poroda i svih muka oporavljanja željela boriti još i s tim.
    Protiv gljivica su super probiotici Vals, skupi , ali kvalitetni i učinkoviti. Super su za dati i klincima nakon antibiotika. Ima i u obliku soka, al se ne sjećam koje vrste. Imaju oni svoje savjetovalište pa je najbolje otići do njih ili nazvati.

dorica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

imam isti problem
    gin. mi je dao canesten a isto dojim
    rekao je da je to ok i još uz to i "feminela vagi c"
    kaže da je on još bolji i canestena

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Od kada se na porodu stavljaju kateteri, ajde za klizmu znam, ali urinski kateter mi je novost!

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Kakve ste simptome imale kod upale?

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Bol u području mjehura,posebno kad bi se pridigla na noge i i koračala.Svaki korak mi je bio prava muka,dok nisam skužila o čemu se radi mislila sam da su mi popucali šavovi nakon poroda.Kako sam dobila i upalu desnog bubrega s te strane svako malo pa neko tupo i neugodno sijevanje.

mali mrav avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

probiotici,lokalno antimikotik

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •