-
nisu mi to dali u rodilištu nego kad sam došla doma, moja dr opće prakse. ugl, ja rodila, išli doma nakon 1 dana na moj zahtjev a na kraju nisam ništa potpisivala jer su i ginekolozi i pedijatri bili zadovoljni s nama i pustili nas doma. u tom trenu sam ja mislila da me leđa bole jer su me često bolila i prije. no bol se pogoršava i malo mi je neobična i iduće jutro ja idem privatno vadit krv i crp mi opako visok i mm odlazi kod naše dr i na temelju boli (bubrezi, a u međuvremenu i mjehur) i krvne slike ona mi daje novocef. i nakon toga nastupaju gljivice. vjerujem da im je podloga od antibiotika i lohija došla ko naručena. a inače imamo sreću da nam i moja ginekoloica i dr opće prakse i pedijatrica imaju istu politiku - imamo mi telefon u ordinaciji ali ko da i nemamo :/. probat ću sutra nešto konkretizirati jer ne želim komplikacije. ako ništa drugo poslat ću mm-a u dom zdravlja da se malo obruka :/. a bila sam tako sretna nakon poroda jer nisam rezana, nije bilo nikakvih lijekova niti ičega - ful prirodno i sve s bebicom krenulo super i onda ovakve gluposti... bzvz
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma