Pokazuje rezultate 1 do 50 od 195

Tema: Kako se kulirate kad krenu terrible twos?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Marion avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ma nije tako strasno i sva ostala deca su bila dvogodisnjaci, prodje.

Poenta je ne kaciti ce na tantrum, nego ga pustiti da prodje skretanjem paznje (dok su tako mali to je moguce, kasnije se sa setom secas da je bilo moguce).

Dakle sa kategoricnog ne, predjes na "jao, vidi ovo...". Kod nas je uglavnom palilo i jos uvek pali kod M., mada ima i situacija kada nista ne pomaze, onda izdrzimo zajedno da prodje.

To sto se izbljuvala od stresa nije dobro. Preterala si. Spusti je, stani, zagrli, smiri loptu, pricaj, ljubi, pa digni ponovo, pa spusti ponovo, pa nadji nesto na sta mozes preusmeriti paznju.

mina30 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Marion prvotno napisa Vidi poruku
    Ma nije tako strasno i sva ostala deca su bila dvogodisnjaci, prodje.

Poenta je ne kaciti ce na tantrum, nego ga pustiti da prodje skretanjem paznje (dok su tako mali to je moguce, kasnije se sa setom secas da je bilo moguce).

Dakle sa kategoricnog ne, predjes na "jao, vidi ovo...". Kod nas je uglavnom palilo i jos uvek pali kod M., mada ima i situacija kada nista ne pomaze, onda izdrzimo zajedno da prodje.

To sto se izbljuvala od stresa nije dobro. Preterala si. Spusti je, stani, zagrli, smiri loptu, pricaj, ljubi, pa digni ponovo, pa spusti ponovo, pa nadji nesto na sta mozes preusmeriti paznju.
    pa jesam ja sve ovako "Spusti je, stani, zagrli, smiri loptu, pricaj, ljubi, pa digni ponovo, pa spusti ponovo" ali moja 23mj se derala ( da derala, urlala iz petnih zila) u 2 u noci da nece spavati. Zagrcne se od bala i sline i pocne se daviti, ali nikako skretanje paznje nije upalilo. Onda sam na kraju citala knjigicu, pa se opet sjetila da se ljuti i ponovo urlanje... pa ti ostani budan i ujutro ajde na posao. Onda ju je uze muz pa su gledali crtice na TV-u do 4 ujutro. Aj ti sad daj savjet.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •