Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: igra Go

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno igra Go

kako i. jako voli strateske igre i drustvene igre na ploci, pomislila sam da bi bilo super da zajedno igramo go, samo je problem da ja sama ne znam igrati go , nego bi dakle zajedno ucili
    njemu se isto prijedlog svidio, nabavili smo plocu i kamencice i obecala sam mu da cu proucit pravila pa da krenemo
    i evo tri sata citam i trazim po netu
    kazu svi jednostavna su pravila, slaganje kamencica po krizanjima, stavis i ne mices, zarobljene gutas, ali naravno da nije tako u stvarnosti u igri za koju kazu da ima vise kombinacija nego sto je atoma u svemiru, pa mene sad prije pocetka jos bune mnoge osnovne stvari, i nakon tri sata cini mi se da sam skuzila samo sto je Liberty, Atari i Ko, a da za nas, jer smo oboje pocetnici, nema handicapa nego se bijelom zbraja Komi od 6,5
    nemojte mi se smijati, stvarno zelim nauciti, a sram me je rec - ne igram niti sah

najbolje stranice cine mi se
    http://senseis.xmp.net

imate li vi neke preporuke i savjete, a da ne ukljucuju odlaske u klubove, ovo bi nam bila razonoda za po doma

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni je GO - godišnji odmor, tako da uopće nisam skužila naslov, a niti sve ovo dalje

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

evo, dodala sam igra u naslov

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Moji se još nisu zainteresirali (iako imam doma i to - dobili u kompletu 200 društvenih igara + još neznamkoliko zasebnih). Ne znam igrati. Komplicirano mi je samoj učiti pa onda učiti djecu jer nije baš trivijalno. Pokažu li interes, smislit ćemo nešto.

Bila je svojevremeno organizirana škola u knjižnici S.S. Kranjčević. Nadam se da će biti i ove godine. Znaju se te škole organizirati i tijekom ljetnih ili zimskim praznika po školama i knjižnicama.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ivarice, mislim da ti je najjednostavnije poceti igrati, pa onda traziti po netu objesnjenja situacija u kojima se konkretno zateknete.

bilbo7 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Probaj tu prosurfati:
    http://gogame.blog.hr/2004/05/index#6735

(ali svaka čast na želji za učenjem!)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Ivarice, mislim da ti je najjednostavnije poceti igrati, pa onda traziti po netu objesnjenja situacija u kojima se konkretno zateknete.
    da, mos mislit situacija, nas dva blenta :LOOL:
    ali me tjesi sto kaze na ovim stranicama da i djeca od 4 godine mogu igrat go, svak ga moze naucit, a usavrsavas ga cijeli zivot

ma, bas mi se svidja i jedva cekam veceras krenut na plocu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •