u ulazu smo promijenili predstavnika stanara i novi predstavnik ne zeli postaviti raspored s ciscenjem snijega. covjek zivi sa svojim neki ruzicastim naocalama i njegova je ideja da kad snijeg padne da svi sidju i ciste. valjda ga je dojmio vlak u snijegu. uglavnom ljut je sad jer, na njegovo iznenadnjenje kad pozvoni odziv stanara i nije veliki, pa on siroce uglavnom cisti sam uz pomoc par ljudi. koji su uglavnom isti (i MM im se pridruzi ako mu se da
). da li je raspored ciscenja snijega obavezan? iskreno meni je bio jako drag, jer sam znala da li je red na nas ili ne. ovako dvoje susjeda nas gledaju popreko jer niko ne cisti. ja se vec dva puta bunila na sastanku, ali predstavnik i dalje tezi romatici.
eto da li neko zna da li je taj raspored obavezan?

. uglavnom ljut je sad jer, na njegovo iznenadnjenje kad pozvoni odziv stanara i nije veliki, pa on siroce uglavnom cisti sam uz pomoc par ljudi. koji su uglavnom isti (i MM im se pridruzi ako mu se da
). da li je raspored ciscenja snijega obavezan? iskreno meni je bio jako drag, jer sam znala da li je red na nas ili ne. ovako dvoje susjeda nas gledaju popreko jer niko ne cisti. ja se vec dva puta bunila na sastanku, ali predstavnik i dalje tezi romatici.
Odgovori s citatom