-
Što se tiče oca,viđanja se odvijaju jednom tjedno,alimentaciju je smanjio na svoju ruku a na zadnjem ročištu je sutkinja to i prihvatila.Tražila sam intervenciju czss-a i nadzor prilikom viđanja s ocem,ali oni su samo obavili razgovor s nama i to je bilo to.Ništa od nadzora.Ja sam naivno dopustila viđanje s bakom i dedom jer sam mislila da će se malo smiriti strasti,jer sama sutkinja to nije htjela dopustiti, u jednom trenutku čak im to i zabraniti,jer su na sud dostavili vrlo ponižavajuće pismo,u kojem ima i elemenata liječničke dokumentacije moje obitelji,što smatram kažnjivim djelom. U centru sam već tražila i pomoć jer telefonski uznemiravaju moje kumove i širu obitelja,ali ni tu pomaka.Baka i deda se pozivaju na naše privremeno rješenje brakorazvodne parnice,iako nista nemaju s time.Traže viđanje blagdanima, praznicma a u njihovom rješenju lijepo piše da na to nemaju pravo.A s policijom sam imala posla,tražila sam intervenciju zbog maltretiranja mene i moje obitelji,kad je mala imala 20 dana i bila u bolnici,a s njom jer sam je dojila,ali polocija kad je došla rekla da će mene privesti sucu za prekrašaje?,na što sam rekla da nema šanse jer me dijete treba,pa su nam na kraju dali opomene.Tada sam shvatila da od njih ništa.Može urlati na tebe, ponižavati te,ali dok te ne zatuče nikom ništa,ali ni tada.To mi je radio i u parku Maksimir pred drugima,mala nije spavala 2 tjedna,ali nikom ništa.Probat ću opet u czss,pa na sud.Hvala na pomoći.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma