Pokazuje rezultate 1 do 20 od 20

Tema: hitno trebam pomoć - na koliko dana godišnjeg imam pravo..

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ako se godišnji nije stigao potrošiti, a poslodavac je omogućio njegovor korištenje, razlika propada.

No, sve ovisi o poslodavcu.

migoh avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj mamma san prvotno napisa Vidi poruku
    Ako se godišnji nije stigao potrošiti, a poslodavac je omogućio njegovor korištenje, razlika propada.

hvala

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Bok!!!
    Eto, malo njuškam po forumu i eto meni zanimljive teme. Naime, ja bih se trebala vratiti na posao 16,06.2011. U 2010.-toj godini nisam radila niti jedan dan (komplikacije od 2009.-te godine, a zatim porodiljni...) Ako sam dobro razumjela, bez obzira kaj nisam radila u 2010.-toj godini, ja bih svejedno imala pravo na go iz 2010.-te koji bih trebala iskoristiti do 30,06.2011.g. i još bi mi dio go propalo... Molim da me ispravite, ako nešt nisam dobro napisala,,,

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj frankie 100 prvotno napisa Vidi poruku
    Bok!!!
    Eto, malo njuškam po forumu i eto meni zanimljive teme. Naime, ja bih se trebala vratiti na posao 16,06.2011. U 2010.-toj godini nisam radila niti jedan dan (komplikacije od 2009.-te godine, a zatim porodiljni...) Ako sam dobro razumjela, bez obzira kaj nisam radila u 2010.-toj godini, ja bih svejedno imala pravo na go iz 2010.-te koji bih trebala iskoristiti do 30,06.2011.g. i još bi mi dio go propalo... Molim da me ispravite, ako nešt nisam dobro napisala,,,
    Točno.
    Imaš pravo na g.o. iz 2010.g. Onaj dio koji nećeš iskoristiti do 30.6.2011 će ti propasti.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Točno.
    Imaš pravo na g.o. iz 2010.g. Onaj dio koji nećeš iskoristiti do 30.6.2011 će ti propasti.
    Točno. Po novom ZOR imaš to pravo, po starom zakonu nije bilo tog prava. Ako je djelatnik bio na porodiljnom za taj dio nije imao pravo na godišnji odmor jer se porodiljni nije smatrao kao efektivni rad. Neki poslodavci još nisu savladali (namjerno ili nenamjerno) novi zakon o radu.

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Mravica prvotno napisa Vidi poruku
    Točno. Po novom ZOR imaš to pravo, po starom zakonu nije bilo tog prava. Ako je djelatnik bio na porodiljnom za taj dio nije imao pravo na godišnji odmor jer se porodiljni nije smatrao kao efektivni rad. Neki poslodavci još nisu savladali (namjerno ili nenamjerno) novi zakon o radu.
    meni je tajnica u skoli predlozila da prekinem porodiljni ranije i odem na godisnji kako bi iskoristila sav do 30.6. Pa eto ideje... Medutim, meni je ispalo da mi taman sav godisnji stane do kraja lipnja tako da cu sve iskoristit
    dakle, prekines porodiljni, odes na godisnji a ostatak porodiljnog iskoristis nekom drugom prilikom kad ce ti trebat (do 8. godine djetetovog zivota)

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj frankie 100 prvotno napisa Vidi poruku
    Bok!!!
    Prekini porodiljni ranije, tako da stgneš iskoristiti sav godišnji, ako ti se tako bolje isplati,

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •