Gdje ima onih ogradica koje se montiraju u vrata ili u uži hodnik? Meni bi bilo super da su malo šire jer su mi stepenice fest široke, al svejedno - kakvih ima, takve ću kupit, pa ću montirat gdje mogu.
I koliko to čudo košta?
Gdje ima onih ogradica koje se montiraju u vrata ili u uži hodnik? Meni bi bilo super da su malo šire jer su mi stepenice fest široke, al svejedno - kakvih ima, takve ću kupit, pa ću montirat gdje mogu.
I koliko to čudo košta?
Bilo je svojevremeno u IKEI, ako se ne varam. Za dimenzije ne znam...
mi kupili u TL, još uvijek mi stoji u autu jer nam više ne treba. ali poslužila je dobro.
Ja bih rado kupila i rabljenu (ispravnu) ogradicu ako kome ne treba...
svako toliko su u Lidlu na akciji
za sve one koji će tražiti - najpovoljnija cijenom (a izgledom skoro pa ista kao i sve druge) - mislim oko 150,00 kn. Nalazi se tamo u blizini svih mogućih vrsta vrata.![]()
Ovo se i ja pitam :? , treba mi, a ako još netko ima rabljeno, može na pp, da ne oglašavam na burzi.cinderella prvotno napisa
Možda je ovo neka zagonetka?! Samo odabrani/navudreni mogu do ogradice,
TeFil prvotno napisa
Može bit!
Što je najluđe, Tiwi uredno ćaska tamo na topicu o modi i tipi-top izdanju, a mi tu na vatrici, naivci...
Zbunio me naslov pa sam došla vidjeti kakva je to ogrlica kojom se tjeraju bebe![]()
A ono, naprosto ne znam čitati.
Tiwi, mi smo i dalje znatiželjni!!!!! Smiluj nam se!![]()
A neki su i potrebiti.
Nena-Jabuka prvotno napisa
![]()
bauhaus, odmah do kike![]()
tipkala sam prije kave i eto ..![]()
Hvala, Tiwi, sva sreća da postoji i pp![]()
Nažalost u VŽ nema ni bauhausa ni kike, pa vas molim kolika je cijena u lidlu tih ogradica i da li ih imaju stalno?
to sam vidjela samo u kiki al cijena je od 550 kn na više a to mi je malo puno!
Ma da u TL su skupi da je to horor.Netko mi je rekao da ih u lidlu ne drže stalno nego samo dok je akcija,a meni hitno treba.A bome 500 kn nedam,rađe su ja sjesti pred stepenice pa nek se malac izludira po hodniku...
Evo baš mi je mm otišao u zg pa će pogledati u bauhausu,vidjet ćemo.
ja sam kupila tu iz bauhausa koja se ne buši u zid već ima neke pipke na kraju koji se zavrću koliko je potrebno i ok je al me zanima da li znate da ima ista takva varijanta(znači koja se ne buši u zid jer kasnije kad ju maknemo ostanu te rupe) ali da na ogradici postoje vrata. ovu koju imamo stavila sam između boravka i kuhinje i 500 puta dnevno skačem preko ko da imam utrku s preponama! ne mogu više tak!
evo kupio mm u bauhausu za 280 kn super izgleda i paše nam uz hodnik i stepenice, a one koje su po 189 kn nemaju vrata zato su i jeftinija,to je više ko ograda.
da li je to ona koja se na jednoj strani buši u zid a drugoj ne? i kolika joj je max širina. meni treba cca110 širina a mislim da je ta manja.