-
Slana soba- iskustva molim
Možda sam ovu temu trebala otvoriti na nakonvencionalnoj med. ali nekako mi više pripada ovdje- slobodno me uputite tamo ak sam fulala adresu!!
Lana već dugo kašljuca - namamo nikakvu dijagnozu bili smo sto put na više adresa i uvijek je to: simptomatsko liječenje - sirupić... jeste da se ova zima odužila i jesu i te gripe zabrijale a tek viroze po vrtiću...
i tako smo jučer došli na temu slana soba i grubo rečeno tegobe s plućima- ne budi lijena ja danas nazovem jednu i fino me teta koja se javila priupita sve nužno- što me muči tj. lanu i koje su dijagnoze postavljane i koja terapija odrađena (ja sam bila ugodno iznenađena jer je teta ful pristojna - informirana i zna šta treba pitat- ja bi pitala samo za cijenu i eventualne nuspojave).
objasnila mi je da to ide po principu 20 min. dnevno 10-15 dana ( to je njihova preporuka)
jel itko to probao ??? ja sam inače malo skeptična prema takvim tipovima liječenja ali ovo zaista zvuči ok - morska sol
mi smo sad u fazi dizanja imuniteta i liječenja kašlja domaćim pripravcima a s obzirom na to da sam već pomalo očajna evo zanima me ima li tko konkretna iskustva
-
Osoblje foruma
Već imamo temu. Možeš nastaviti na njoj , a ovu ću zaključati.
http://www.roda.hr/forum/threads/48412-Slana-soba
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma